04 / 05 / 2024

Nedim Değirmenci

Nedim Değirmenci

Erde Grup Taahhüt Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Atilla Demir ve Nedim Değirmenci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu

Kira sorunu sürerken, sektörden 'Kiralar semte göre belirlensin önerisi' geldi!

Türkiye'de en çok konuşulan konulardan bir tanesi olan kira artışı sorunu devam ederken Tüm Emlakçılar Birliği Derneği Başkanı Değirmenci'den 'Kiralar semte göre belirlensin önerisi' geldi.

Emlakçılardan çiftçilere ‘İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin’ çağrısı!

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman kenti konusunda son derece büyük önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi konusunda arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi. Değirmenci, “İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin” dedi.

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Değirmenci tarafından kuruldu.

Dolar 6 aydan kısa sürede 30 TL olacak! Duyan şok geçirdi! Hemen siz de tıklayıp öğrenin!

Ekonomist Dr. Nedim Türkmen, Sözcü TV'de yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ekonomik durumunu değerlendirdi ve doların 29-30 lira bandına geleceği öngörüsünde bulundu. İşte ayrıntılar...

Erde Müteahhitlik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erde Müteahhitlik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Erdem Değirmenci tarafından kuruldu.

Değerli Konut Vergisi'nin 2 yılda bütçeye katkısı 3.5 milyon dolar oldu! Vergi kaldırılacak mı?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, bugünkü köşesinde Değerli Konut Vergisi'ni kaleme aldı. Türkmen, Değerli Konut Vergisi'nin kaldırılması gerektiğini dile getirdi. İşte o yazı...

Deha Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Demet Sezgin ve Şenol Değirmenci ortaklığında kuruldu.

Profıve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Profıve Gayrimenkul Limited Şirketi Sarıyer'de Semih Değirmenci tarafından kuruldu.

Tethys Group Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Tethys Group Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Semih Değirmenci tarafından kuruldu.

Ev fiyatları uçtu! Vatandaş uygun fiyata ev bulmakta zorluk yaşıyor!

Batman Tüm Emlakçılar Birliği Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci artan fiyatlardan sonra vatandaşların ev bulmakta zorluk yaşadığını belirterek yaşanan durum hakkında değerlendirme yaptı.

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Değirmenci tarafından kuruldu.

Globız Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Globız Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Enes Değirmenci, Farooq Hussaın, Nejat Hocaoğlu tarafından kuruldu.

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti .İstanbul   Şubesi Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Kemal   Değirmenci tarafından açıldı.

Nedim Değirmenci Haberi

Nedim Değirmenci

Erde Grup Taahhüt Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Atilla Demir ve Nedim Değirmenci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. Erde Grup Taahhüt Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; müteahhit geliştirici inşaat yöneticisi taşeron tasarımcı idarici ve danışman sıfatlarıyla her türlü gayrimenkul proje imar planı statik betonerme mimari elektrikklima sıhhi tesisat kalorifer vb projeleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Erde Grup Taahhüt Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Bahçelievler, Çalışlar Caddesi, Sabır Apartmanı, No:53 Kat:2...