21 / 05 / 2024

Nedim Erdal Özyurt özgeçmiş

Nedim Erdal Özyurt özgeçmiş

Nedim Erdal Özyurt, Norm Mimarlık firmasının ortaklarındandır. Mimar Nedim Erdal Özyurt, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak ders vermektedir. Peki Nedim Erdal Özyurt kimdir? İşte biyografisi...

Alper Özyurt yeni şirket kurdu!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'un oğlu Alper Özyurt bugün yeni şirket kurdu. 

İSKOM'dan Tamer Özyurt'a plaket!

Geçtiğimiz günlerde kurulan Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'a bir şükran plaketi takdim etti.

Tamer Özyurt'tan yeni okul projesi geliyor!

Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’nu iki yıl önce açan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, yeni okul yapacaklarını açıkladı. 

Nedim Keçeli'den Gamze Keçeli'ye 350 bin Euro’luk ev!

Bir buçuk aylık hamile olan eşine bir ev hediye etmek isteyen sosyetik işadamı Nedim Keçeli , Gamze Karaman’a Como Gölü kıyısından 350 bin Euro’ya lüks bir ev aldı...

Trabzon Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nda son durum!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi Belediye Meclisi’nin 4 ay önce AVM ve rezidans inşası için projelendirdiği ilçe merkezindeki Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı’nın satışı, bölge idare mahkemesi tarafından durduruldu.

Erdal Bahçıvan: Sanayi tesisleri taşınmamalı!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin aylık olağan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, “Sanayicinin sorunları çözülmeli ki, nitelikli üretime ağırlık versin” dedi.

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı bugün açılıyor!

25 dönümlük alanda hayata geçirilen Antalya Erdal İnönü Kent Parkı bugün açılıyor.

Erdal Ata'dan belediyelere uyarı!

Kentteki çarpık yapılamadan memnun olmadığı dile getiren Hatay Valisi Erdal Ata, "imar planlarında belediyelerden ricam halkımızın her türlü sosyal donatılarını da içine koyarak ona göre planlamalar yapılmasıdır” dedi.

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı 8 Haziran'da açılacak!

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı, 8 Haziran Perşembe günü açılıyor. Parkın içinde ayrıca Muratpaşa Belediyesi Nikah İşleri Müdürlüğü, nikah salonu da yer alıyor.

Tamer Özyurt: Kentsel dönüşümde seferberlik olmalı!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Kentsel dönüşümde bir seferberlik olmalı. Başka türlü kentsel dönüşümün ilerlemesi çok zor." dedi.

Nedim Keçeli ve Gamze Keçeli çocuk istiyor!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Keçeli'nin eşi Gamze Karaman Keçeli, dört aylık hamile olduğu hamile iddialarını yanıtladı.

Tamer Özyurt: Konut alıcıları 0 faiz oranını yemiyor!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt sektörle ilgili açıklamalar yaptı. Özyurt; "Konut alıcıları 0 faiz oranını yemiyor" dedi

Erdal Sarı kimdir?

Niğde Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı kimdir? Erdal Sarı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Nedim Erdal Özyurt özgeçmiş Haberi

Nedim Erdal Özyurt özgeçmiş

Nedim Erdal Özyurt kimdir?



Nedim Erdal Özyurt, 1953 yılında Arhavi'de doğdu. 1978 yılında DGSA Yüksek Mimarlık Bölümü'nü bitirdi ve aynı kurumda asistan olarak çalışmaya başladı. 1991 – 1998 yılları arasında Haydar Karabey ile birlikte kurduğu Limited Mimarlık ‘ta serbest mimarlık çalışmaları yaptı. 


Halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalışmakta ve mimari tasarım çalışmalarını sürdürmektedir.


Yüksek Mimar Nedim Erdal Özyurt, 1983-1991 yılları arasında Ata İnşaat A.Ş.'de Genel Koordinatör olarak çalıştıktan sonra 1991-1998 yılları arasında Limited Mimarlık Bürosu'nda; 1998-2004 yılları arasında Özyurt Mimarlık Bürosu'nda ve son olarak 2004 yılında Morm Mimarlık firmasına ortak oldu.


Özyurt, 1979 - 1989 arasında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde, 1998 ve 2003 arasında Anadolu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde ve 2003 ile 2004 yılları arasında Yıldız Teknik...