10 / 05 / 2024

Nedim İrengün

Nedim İrengün

Haneir Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Nedim İrengün, Senem Dida İrengün tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Konut kiralarında yüzde 25 sınırlaması kaldırılıyor!

Ekonomist Nedim Türkmen bugünkü köşesinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in basına kapalı olarak yaptığı toplantıda, konut kiralarındaki yüzde 25 sınırlamasının kaldırılacağını söylediğini belirtti.

Lider Faktoring A.Ş. Nedim Menda Kimdir? Nedim Menda kaç yaşındadır?

Nedim Menda kimdir? Nedim Menda’nın mesleği nedir? Nedim Menda eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Son haber! Vergi affının detayları belli oldu! İşte merak edilen tüm yanıtlar

Devletin tahsil edemediği 2 trilyon liraya yakın alacağı için vergi affı geliyor. Son 6 yılda 5 vergi affı çıktığını ve toplamda 210 milyar lira tahsilat yapıldığını kaydeden Vergi Uzmanı Nedim Türkmen, son af ile 250 milyar lira tahsilat yapılabileceğini kaydetti.

Yüzde 25'lik kira artışı sınırı Anayasa'ya aykırı mı? Ev sahipleri dikkat!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, bugünkü köşesinde kira artışlarına getirilen sınırı kaleme aldı ve Anayasa'ya aykırı olup olmadığını değerlendirdi...

Çimtaş'ın acı günü! Müzeyyen Özkan vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Devlete ait taşınmaz kiralamasında KDV alınır mı?

Karayolları Genel Müdürlüğü, Sayıştay raporlarını dayanak göstererek otoyol hizmet tesisi işletmecilerinden KDV tahsil etti. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, konuyu ele aldı...

İBB Yıldız Kenter Tiyatrosu'nu satın aldı!

İstanbul’un en önemli tarihi kazanımlarından biri olan Kenter Tiyatrosu'nu İBB satın aldı. Yıllarca Kenter Tiyatrosu'nda sahne alan Tiyatrocu Nedim Saban, karardan sonra yaptığı paylaşımla Ekrem İmamoğlu'na teşekkür etti. AKP grubu ise komisyonda onay verdiği teklifi genel kurulda onaylamadı.

Aydın Koçarlı Millet Bahçesi start aldı!

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesine başlandı. Projenin 5 milyon liraya mal olması planlanıyor.

Ankara'da 25 milyon liralık rüşvet tartışmasının FETÖ bölümü!

Ankara’da CHP’li Sinan Aygün ile CHP’li Mansur Yavaş arasında yaşanan 25 milyon liralık rüşvet tartışması bitmek bilmiyor. Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Sener, konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Nedim Keçeli'den Gamze Keçeli'ye 350 bin TL'lik hediye! 

İnşaatçı Nedim Keçeli 2017 yılında Gamze Karaman ile evlenmişti. Çiftin oğulları 8 Temmuz'da dünyaya geldi. Nedim Keçeli eşine doğum hediyesi olarak 350 bin TL'lik saat hediye etti.

Engin Keçeli ve Nedim Keçeli'den yeni şirket!

Hayata geçirdiği konut projeleri ile sektörde adından söz ettiren Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli ve Engin Keçeli bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

Engin Keçeli ve Nedim Keçeli'nin bayram keyfi!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin-Nedim Keçeli kardeşler, eşleri Selen ve Gamze ile birlikte bayramı Bodrum’da değerlendiriyorlar. 

Nedim Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Nedim Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de  Chadı Nadım tarafından kuruldu. 

Nedim İrengün Haberi

Nedim İrengün


Haneir Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Nedim İrengün, Senem Dida İrengün tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Haneir Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; ŞİRKETİN AMACI VE FAALİYET KONUSU Şirketin başlıca amaç ve faaliyet konusu şunlardır;     GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI ·         Şirket konusunun tahakkuku için her türlü gayrimenkuller, menkul mallar ve taşıtları müstakil veya hisseli olarak satın alabilir ve satabilir, kiralar veya kiraya verebilir, ·         Gayrimenkuller üzerine şirketin lehe ve aleyhine ve üçüncü şahıslar lehine dilediği şartlarla her türlü ipotek ve rehin tesis edebilir, lehe ve aleyhindeki ipotekleri ve rehin kısmen yada tamamen kaldırabilir, tebdil veya tecdit edebilir, lehe ve aleyhine her...