02 / 05 / 2024

Nedim Karaduman

Nedim Karaduman

Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Nedim Karaduman, Veysi Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Nedim Nahmias kimdir?

Yemeksepeti COO'su Nedim Nahmias kimdir? Nedim Nahmias hangi görevlerde bulunuyor? İşte ayrıntılar...

Serhat Karaduman hangi üniversiteden mezun oldu? Çalık Denim’de ne iş yapıyor?

Serhat Karaduman kimdir? Hangi okulda okudu? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? İş hayatına nerede başladı? Çalık Denim’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Serhat Karaduman ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Lider Faktoring A.Ş. Nedim Menda Kimdir? Nedim Menda kaç yaşındadır?

Nedim Menda kimdir? Nedim Menda’nın mesleği nedir? Nedim Menda eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Nedim Koç Kimdir?

Mahmut Nedim Koç kimdir? Mahmut Nedim Koç’un mesleği nedir? Mahmut Nedim Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Esat Karaduman tarafından kuruldu.

3 yıldır hayata geçirilen millet bahçesi projeleri mecliste!

2018 yılından itibaren yapılan ve yapılacak millet bahçesi sayısı ve projeleri meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Altel Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altel Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Alemdar tarafından kuruldu.

Mns Plastik Granül Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mns Plastik Granül Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabri Behar, Mustafa Ertufan ve Nesim Nedim Aryas ortaklığında kuruldu.

Hm Karaduman İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Karaduman İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Mehmet Karaduman tarafından kuruldu.

İstanbul'da yıkım kararı verilen okulda eğitime devam edilmesi meclis gündeminde!

İstanbul'da bir okul hakkında yıkım kararı verilmesine rağmen eğitime devam edildiği iddiası ve hakkında yıkım kararı verilen okul sayısı meclis gündemine taşındı. Saadet Partili'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da deprem tekrarlama periyodu 43 yıl!

NG Araştırma Genel Müdürü Nedim Barut, deprem gerçeğiyle ilgili yapılan bir araştırmanın sonuçlarını paylaştı. Vatandaşlara, 'Evlerimize dayanıklılık testi yapıldı mı?', 'Deprem sigortası var mı?', 'Yakınlarında toplanma alanı var mı?' gibi sorular soruldu.

TOKİ'nin Konya Meram'da başlattığı konut projesi meclis gündeminde!

TOKİ tarafından Konya Meram Gödene bölgesinde başlatılan konut projesinin tamamlanmaması meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sultanbeyli'de yapılan tapu satışları meclis gündeminde!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde yapılan tapu satışları meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nedim Karaduman Haberi

Nedim Karaduman
Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Nedim Karaduman, Veysi Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu.


Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü restoran, kafe , lokanta,bar , gece kulübü gibi gıda satışının da yapılabileceği tesisleri kurmak,işletmek,kiralamak,kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 2-) Sesli ve ışıklı görüntülü gösteriler yapmak. Mevcut organizasyonlara katılmak her türlü müzik yapımı üretmek. 3-) Şirket, amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir , kiraya verebilir , kiralar ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir. ipotek alabilir , ipotek edebilir ve ipotekleri fek edebilir. 4-) Kurulmuş ve kurulacak olan şirketlere ortak olabilir. 


Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi...