09 / 05 / 2024

Nef 09 arsası

Nef 09 arsası

Timur Gayrimenkul tarafından 4. Levent'te hayata geçirilen Nef 09'un arsasını www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Arsasını satan pişman olur!

Kredi notu iki kademe birden yükselerek A+’ya ulaşan Nef, bir şirkete verilen en yüksek kredi notuna sahip. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, arsasını satıp kaynak oluşturanların pişman olacağını söyledi...

Nef Çekmeköy basın lansmanı 27 Kasım'da!

Nef’in Çekmeköy’de hayata geçireceği yeni projelerinin lansman toplantısı, 27 Kasım 2017 Pazartesi günü, saat 09.30’da düzenlenecek.

Alanya'da satılık otel binası ve arsası 20,7 milyon TL'ye!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından satışa sunulan otel binası ve arsası 20 milyon 750 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazların ilk ihalesi 09.10.2017 tarihinde saat 10:20'de yapılacak.

Gebze'de 14,3 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsası!

Kocaeli Gebze'de yer alan fabrika ve arsası T.C. Gebze 3. İcra Dairesi tarafından 14 milyon 326 bin 112 TL bedelle satışa sunuluyor. Taşınmazların ilk ihalesi 28.09.2017 tarihinde saat 14:00'da yapılacak.

Ottoman Evershıne İnşaat Proje Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Evershıne İnşaat Proje Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak No:7 Nef 09 Nef Ofis'te kuruldu.

Ottoman Evershıne Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Evershıne Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak, No:7 Nef 09,Nef Ofis'te kuruldu.

Inİstanbul Gala Nef satış ofisi!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Inİstanbul Gala Nef satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Nef Inİstanbul Gala Topkapı iletişim!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılk gösteriyor. Nef Inİstanbul Gala Topkapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Nef İnistanbul Gala Evleri konum!

Nef İnistanbul Gala Evleri konum olarak Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor. Proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar ve kampanyalar devam ediyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Nef Inİstanbul Gala ödemeleri!

Nef Inİstanbul Gala ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vade fırsatı sunuluyor. Dairelerin minimum 48 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.

Nef Inistanbul Gala ödeme planı!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerine yayılan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Nef Inistanbul Gala ödeme planı kapsamında projede 30 ay vade imkanı sağlanıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala projesi!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala projesi eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor. Lansmanı 28 Mayıs'ta yapılacak olan proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Nef 09 arsası Haberi

Nef 09 arsası
 Nef 09'un arsasının havadan videosu için...