28 / 07 / 2024

Nef Amerika

Nef Amerika

Lüksü ulaşılabilir kıldıklarını dile getiren Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "10 yıl içinde 10 metropolde yeni projelerimizle Nef bayrağını dalgalandırmayı hedefliyoruz" diyor.

Nef Arsa Amerika nerede? Nef Arsa Kaliforniya fiyat listesi 2022!

Nef Arsa Amerika nerede sorusunun yanıtı ve Nef Arsa Kaliforniya fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte yatırımcıların radarına giren Nef Arsa Amerika detayları...

Nef Arsa Amerika'da 49 bin dolara arsa! Kaliforniya'da dövizle kira geliri fırsatı!

Türkiye’nin en çok değerlenen noktalarında imarlı, sosyal ve ticari alanlar ile projelendirilen ve alt yapısı Nef tarafından hazırlanan Nef Arsa şimdi de Amerika'da... Nef Arsa Amerika projesiyle dövizle kira geliri fırsatı sunuluyor...

Nef rotasını Amerika ve Avrupa'ya çevirdi!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, "Önümüzdeki 5 yıl içinde Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın önde gelen 10 metropolünde Nef markalı projeler geliştirmeyi hedefliyoruz" dedi...

Nef Amerika ve Avrupa'da yeni projeye hazırlanıyor!

Lüksü ulaşılabilir kıldıklarını dile getiren Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "10 yıl içinde 10 metropolde yeni projelerimizle Nef bayrağını dalgalandırmayı hedefliyoruz" diyor.

Nef, yurtdışı planlarını Amerika’da anlattı!

Nef, önümüzdeki dönemde yurtdışında benzer bir hikaye yazmaya hazırlanıyor. Bu stratejiyi ABD’de, Türk ve uluslararası iş dünyası ile paylaşan Nef İcra Kurulu Üyesi Koçer, Nef’in 10’uncu yılında dünyanın 10 büyük metropolünde yer almayı hedeflediklerini belirtti.

Nef New York projesine İtalya ve Amerika’dan iki yeni ödül!

Tasarım alanındaki farklı yorumları ve dünyaca ünlü tasarımcılarının dokunuşlarıyla gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Nef’in New York projesi ödüle doymuyor. Toplam 3 ödüllü proje, dünya devleri ile yarışıyor.

Manhattan Nef New York Evleri!

Manhattan Nef New York Evleri projesi 210 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. 60 kattan oluşacak proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek. Projenin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak.

Nef Newyork Evleri satılık!

Nef Newyork Evleri satılık dairelerin tipleri 1+1'den çatı katına kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. 60 kattan oluşacak projenin fiyatları henüz kesinleşmedi. Proje Amerika New York Manhattan'da yükselecek.

Nef New York projesi!

Nef New York projesinin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görülen proje Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor.

Nef New York Evleri satılık!

Nef New York Evleri satılık daireler 1+1'den çatı katına kadar değişik seçenekte tasarlandı. 60 kat şeklinde dizayn edilen proje Amerika New York Manhattan'da inşa edilecek.

Manhattan Nef New York ne zaman başlayacak?

Manhattan Nef New York projesi 60 kattan oluşuyor. Fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmeyen proje Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor. Peki Manhattan Nef New York ne zaman başlayacak?

New York Nef projesi ne zaman başlayacak?

Nef İnşaat imzası ile Amerika New York Manhattan’da hayata geçirilecek olan Nef New York Konutları "Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü. Peki New York Nef projesi ne zaman başlayacak?

Nef İnşaat New York projesi!

Yüksek katlı otel ve konutlardan meydana gelen Nef İnşaat New York projesi inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. Proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek.

Nef Amerika Haberi

Nef Amerika

5 yıldan daha kısa sürede 1 milyar TL ciroya ulaşarak, ulaşılması zor bir rekora imza atan Nef in hedefi dünyadaki 10 önemli metropolde projeler geliştirmek. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, lüksü ulaşılabilir kıldıklarını belirterek "10 yıl içinde 10 metropolde yeni projelerimizle Nef bayrağını dalgalandırmayı hedefliyoruz" diyor. Timur, 5 yıl içinde ise 5 bin konut ile 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirmeyi planladıklarını belirtiyor.


Sosyal bir şirket olarak 7 yıl önce kurulan Nef, 5 yıldan daha kısa sürede 1 milyar TL ciroya ulaşarak, reel sektörde Cumhuriyet tarihinde bir rekora imza attı. Son 3 yıldır sektörde konut satış adedinde ve ciroda lider olan Nef in anlamı ise 'nefes'ten geliyor. Nefes alıp vermek gibi aldığını vermek felsefesinden yola çıkan Nef,...