02 / 05 / 2024

nef basıneskpres ev satış fiyatları

nef basıneskpres ev satış fiyatları

Nef Basınekspres projesinde yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabilen cazip kampanya uygulanıyor. Nef Basın Ekspres konut teslimleri ne zaman?

TOKİ binlerce ucuz konut için düğmeye basıyor! Ev sahibi olmak için tarihi fırsat

Hükümet, alt ve orta gelir grubuna ucuz konut üretmesi için TOKİ'ye 30 milyar liralık finansman sağlayacak. Son dönemde durma noktasına gelen inşaat sektörüne hareket katmak için hazırlanan paket hükümet tarafından açıklandı. İşte detaylar...

0.49 faizli konut kredisi için düğmeye basıldı! Ev alacaklara müjde!

Devlet tarafından TOKİ Başkanlığı ve Ziraat Bankası aracılığıyla hiç evi olmayanları destekleyecek 0.49 faizli ev kredisi vatandaşlara sunulmuştu. Geçen sene uygulanan 0.49 faizli kredi bu sene uygulanacak mı? İşte ayrıntılar...

Faruk Fatih Özer'in kaldığı ev basıldı! Özer'i saklayanlar gözaltında!

Thodex'in sahibi olduğu Faruk Fatih Özer'in sistemleri kapatarak yurt dışına çıkması hakkında yürütülen serüvende dakikalar önce flaş bir gelişme yaşandı. Faruk Fatih Özer'in saklandığı ev basıldı ve o evde Özer'i saklayanlar tutuklandı...

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef’ten bir ev alın 25 eviniz olsun!

Nef’ten, Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler projelerini bekleyenlere müjde. Nisan 2020’de teslim edilecek dairelerde yüzde 0.79 kredi faizi ve peşin ödemelerde yüzde 30 indirim uygulanacak…

Nef projelerinde14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim!

Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde 14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim imkanı sağlanıyor.

5 Nef projesinde 14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim!

Sadece 14-15 Aralık'a özel Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde sayılı dairede yüzde 40 indirimle daireler yeni sahiplerini bekliyor.

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

NEF projelerinde 2 bin 900 TL taksitle konut fırsatı!

NEF, şehir merkezinde bulunan dört projesinde konut sahibi yapacak bir kampanya başlattı. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

NEF 0,98 kredi kampanyası!

NEF, şehir merkezinde yer alan Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yeni bir kampanya başlattı.

NEF projelerinde yüzde 10 indirime ek 120 ay için 0,98 kredi fırsatı!

NEF, şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemi başlattı.

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Kampanya Nef Basınekspres, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. 

Nef ev değiştirme kampanyasında hangi projeler var?

Nef ev değiştirme kampanyasında hangi projeler var? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor... 

nef basıneskpres ev satış fiyatları Haberi

nef basıneskpres ev satış fiyatları

İnşaat alanı ise 70 bin metrekare olarak belirlenen Nef Basınekspres projesi NEF imzasıyla yükseliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri sunuluyor. 


İki blokta toplam 503 daire ve 10 adet ticari birimden oluşan Nef Basıneskpres projesi İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirildi. Projenin arsa alanı 12 bin 19 metrekare olarak belirlendi. 


Projede 1+1 daireler 62 - 79 metrekare, 2+1 daireler 106 - 128 metrekare, 3+1 daireler 175 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Nef Basın Ekspres konut teslimleri!


Nef Basın Ekspres konut teslimleri Aralık 2019 tarihinde yapılacak. NEF Basın Ekspres Evleri'nde yüzde 5 peşin, yüzde 15’i 12 ay sonra ve yüzde 80’i ise banka kredisi ile ödenebiliyor.  Kampanya 31 Ekim'e kadar devam edecek.  Nef Basınekspres  projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den...