30 / 04 / 2024

Nef Beykoz sırtlarında yeni proje yapacak

Nef Beykoz sırtlarında yeni proje yapacak

Kolay Yatırım adını verdiği ödeme sistemini hayata geçiren NEF, bu modelle ev almak isteyip de alamayan 15 milyon kişiyi radarına aldı. Nef Beykoz sırtlarında yeni proje yapacak

Nef Bebeköy'de 68 bin metrekarelik araziyi kiraladı!

Nef, Bebek Mahallesi'nin sırtlarında yer alan Bebeköy'deki 68 bin metrekarelik araziyi ve üzerindeki 16 binayı 2048 yılına kadar Vakiflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladı.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2013 yılı Ağustos ayında Tekkeköy ilçesinde TOKİ'ye yaptırdığı 19 Mayıs Stadyumu'nda sona yaklaştı. PTT 1 'inci Lig takımlarından Samsunspor'un yeni stadının yüzde 74'lük bölümünün tamamlandığı açıklandı.

Diyarbakır yaşam endeksi sıralamasında 75'inci!

Diyarbakır, yaşam endeksinde iller sıralamasında 75. sırada yer aldı. Türkiye’de ilk sırayı Isparta, son sırayı Muş aldı. Diyarbakır, alt yapı hizmetlerine erişimde 29. sırada yer alırken, yaşam memnuniyeti endeksi sıralamasında ise 79. sırada yer aldı.

Antalya OSB otel ve sosyal tesisi mayıs ayında hizmete açılacak!

ANTALYA Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü'nün yapımına Ağustos ayında başladığı otel ve sosyal tesisi mayıs ayında hizmete açılacak.

Uşak Kırık Minare Camii çalışmalar sırasında tahrip edildi!

Uşak’taki 200 yıllık Kırık Minare Camii, 2005’teki yanlış restorasyondan sonra bu kez de camiyi hizmet binası olarak kullanan vakfın yaptırdığı doğalgaz çalışmaları sırasında tahrip edildi

Nef 2016 yılında 4.1 milyar liralık proje üretecek!

Türkiye’nin reel sektörde en hızlı milyar TL ciroya ulaşan şirketi olan ve Türkiye’nin ilk global gayrimenkul markası olma yolunda hızla ilerleyen Nef, 2016 yılında toplam 4.1 Milyar TL değere sahip proje üretecek.

Bursa yabancılara konut satışı sıralamasında üçüncü oldu!

TÜIK verilerine göre, Bursa yabancılara konut satışı sıralamasında üçüncü sırada yer aldı. TÜIK verilerine göre, Türkiye'de yabancılara konut satışı, geçen yılın aynı ayına göre ekimde yüzde 23,8 artarak 2 bin 236 oldu.

Yozgat’ta 32 derece sıcaklığında termal su bulundu!

Yozgat’ta sürdürülen jeotermal enerji araştırmaları kapsamında 650 metre derinlikte 32 derece sıcaklığında saniyede 4,5 litre debisinde zengin mineralli termal su bulundu. Bölgede araştırmalar sürüyor

İşte Mine Kalpakçıoğlu'nun Kandilli sırtlarındaki villası!

Mine Kalpakçıoğlu Sezai Taşkent’ten olan oğlu Kaan ile birlikte yaşadığı Kandilli sırtlarındaki dört katlı villasının kapılarını bizlere açtı.

Deniz Akkaya Küçük Bebek sırtlarında milyon dolarlık ev aldı!

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, hayatında değişiklikler yapmaya başladı. Yeni hayatıyla birlikte evini de değiştiren Akkaya Küçük Bebek'te manzaralı ev aldı.

Samsun'da kazı sırasında Roma dönemine ait mezar bulundu!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde inşaat kazısı sırasında Roma dönemine ait olduğu tahmin edilen mezar bulundu.

Kağıthane'de temel kazma sırasında göçük meydana geldi!

KAĞITHANE’de, bir inşaatın temel kazma çalışması sırasında meydana gelen göçük nedeniyle, vinç 15 metrelik inşaat alanına uçtu.

Aydın'daki Dandalaz Köprüsü restorasyon sırasında yıkıldı!

AYDIN’IN Karacasu İlçesi’nde, 589 yıllık tarihi geçmişe sahip olan, demir ve harç kullanılmadan yapılan Dandalaz Köprüsü, restorasyon sırasında yıkıldı.

Nef Beykoz sırtlarında yeni proje yapacak Haberi

Nef Beykoz sırtlarında yeni proje yapacak

Kolay Yatırım adını verdiği ödeme sistemini hayata geçiren NEF, bu modelle ev almak isteyip de alamayan 15 milyon kişiyi radarına aldı. NEF'i çatısı altında bulunduran Timur Gayrimenkul'un Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, "Bizim hep 5 milyonluk yatırımcı kısmına ev satmakla ilgili hedeflerimiz var, Ancak insanlar ve 5'nci evlerini almaya başladılar. 


Oysa konut almak isteyip de birçok nedenle alamayan önemli bir kitle var, bu yaklaşık 15 insana geliyor" Konut sahibi olmak isteyenlerin hem kiracı hem kredi taksidi ödediği müddetçe ev sahibi olamayacağına dikkat çeken Timur, "Çünkü o dönemde bana yüzde 25 peşinat ödemek zorunda, kira ödemek zorunda, kredi taksiti ödemek zorunda. Bu süreci imkansızlaştırıyor" dedi. Timur, buna yönelik olarak sistemi devreye soktuklarını belirterek, "Bu 100 bin konut yapmaktan, Türkiye'nin en yüksek...