04 / 05 / 2024

NEF Çamlıtepe projesi

NEF Çamlıtepe projesi

NEF'in Çekmeköy'deki yeni projesi NEF Çamlıtepe projesi bu hafta sonu ön satışa çıkıyor. NEF Çamlıtepe projesi toplamda 1.500 adet daireden meydana geliyor.

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022!

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1.230 adet konut ve 40 adet ticari alan yer alıyor. 

Sarıyer Çamlıtepe ve Darüşşafaka Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahallelerinde Bulunan 27,97 Ha’lık Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi!

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte ön talep toplanan Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesiyle ilgili merak edilen detaylar...

Nef Nakkaştepe fiyat listesi!

Nef Nakkaştepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Kuzguncuk'da inşa ediliyor.

Nef Nakkaştepe fiyat!

Nef Nakkaştepe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor...

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Nef Çekmeköy'den 0.98 yaz fırsatı kampanyası!

Nef, 2020 Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Nef Çekmeköy Ormantepe ve Nef Çekmeköy Çamlıtepe projelerinden daire sahibi olmak isteyenler için 120 ay vade ile yüzde 0,98 faiz avantajı sağlıyor...

Sarıyer Çamlıtepe 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) Mahallesinde Bulunan Riskli Alana İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Nef, iki yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi!

Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

NEF Çamlıtepe projesi Haberi

NEF Çamlıtepe projesi

NEF'in Çekmeköy'deki yeni projesi NEF Çamlıtepe 180 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 1.500 adet daire olarak hayata geçiriliyor. 

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer verilen NEF Çamlıtepe projesi, lansman öncesi yüzde 1 peşinat ve yüzde 0,99 kredi faiz avantajları ile 21-22 Ekim'de ön satışa çıkıyor. 

NEF Çamlıtepe projesi lokasyon olarak; Özyeğin Üniversitesi'nin ve Alman Lisesi İlkokulu'nun hemen yanı başında yer alıyor. Proje ayrıca Sabiha Gökçen ve 3. Havalimanı'na, Marmaray bağlantısı ile Avrupa Yakası'na direk ulaşım sağlıyor.

NEF Çamlıtepe fiyat listesi:
1+1 daireler 279 bin TL'den,
2+1 daireler 429 bin TL'den,
3+1 daireler 639 bin TL'den satışa sunuluyor.

NEF Çamlıtepe görselleri:

Nef Çekmeköy Adres: Nişantepe Mh., 34794 Çekmeköy/Istanbul
 
Nef Çekmeköy iletişim:
Tel: 444 9 633
Web: