22 / 07 / 2024

Nef EBRD ortaklığı

Nef EBRD ortaklığı

Nef’in önümüzdeki dönem planları ile ilgili konuşan Timur, “EBRD ile ortak bir şirket kuruyoruz. Birlikte Nef markalı konut ve Novu markalı yurtlar yapacağız” dedi.

EBRD'den 282 projeye 11 milyar euro yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Holding, Nef, Arçelik, Yapı Kredi, Garanti, İş Bankası ve Migros gibi birçok firmayla iş birliği yaparken Türkiye’deki yatırımlarını 11 milyar euro'ya yükseltti.

NEF 22 Ataköy projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı NEF 22 Ataköy projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Hindistan EBRD ortaklığına katıldı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) yapılan açıklamaya göre, Hindistan, EBRD ortaklığına katıldı..

Akiş GYO hisselerine EBRD'den 102 milyonluk yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Akiş GYO hisse satışından 102 milyon lira alım gerçekleştirdi bu alımla birlikte EBRD, ilk kez Türkiye'de halka açık bir gayrimenkul yatırım ortaklığına yatırım yapmış oldu.

Akiş GYO hisselerine EBRD'den büyük yatırım!

Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin yüzde 17.39’luk hissesi aralarında Avrupa Kalkınma ve İmar Bankası’nın da (EBRD) olduğu yabancı ve yerli kurumsal ve nitelikli yatırımcılara satıldı..

Nef Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Mahmut Ceyhan, Muahmmed Emin Ceyhan ve Yunus Emre Ceyhan ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nef, EBRD ile ortak gayrimenkul geliştirecek

Nef, gayrimenkul geliştirmek için EBRD ile güç birliğine gitti. 120 milyon dolarlık sermaye ile Nef& EBRD Gayrimenkul A.Ş.’yi kuran Nef ve EBRD, ilk etapta 600 milyon dolar yatırımla 5 bin konut, 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirecek.

EBRD, Nef ile ortak şirket kurdu!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ilk defa gayrimenkul sektörüne adım attı. EBRD, Nef ile ortak şirket kurdu.

Nef Ebrd Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Ebrd Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bülent Kozlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

EBRD,NEF ile Türkiye’de konut yapacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile Nef olarak tanıdığımız Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım ortak oluyor. Kurulacak ortaklık ile kentsel dönüşüme yönelik, modern, sürdürülebilir, depreme dayanıklı ve son teknolojiye sahip konut üretimi yapılacak.

Nef, EBRD ile ortak şirket kuracak!

Nef’in önümüzdeki dönem planları ile ilgili konuşan Timur, “EBRD ile ortak bir şirket kuruyoruz. Birlikte Nef markalı konut ve Novu markalı yurtlar yapacağız” dedi.

Nef, Bodrum'da otel açacak!

Uzun süredir Türkiye’ye yatırım yapması beklenen dünyanın sayılı resort’larından Banyan Tree, Nef ortaklığıyla Avrupa’daki ilk otelini Bodrum’da açacak.

Akfen Holding, EBRD ve IFC ile ortaklık sözleşmesi imzaladı!

Tamamı yenilenebilir kaynaklardan oluşan bir platform kuran Akfen Holding, bu girişimi büyütmek için EBRD ve IFC ile ortaklık sözleşmesi imzaladı.

Nef EBRD ortaklığı Haberi

Nef EBRD ortaklığı

GAYRİMENKUL şirketi Nef’in İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, konut ve ofis projelerinin yanı sıra, markalı öğrenci yurtları ile kiralama sektöründe büyümek istediklerini, konut ve öğrenci yurdu yatırımlarına yönelik bir ortak girişim için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile görüştüklerini söyledi.


EBRD ile yapılacak ortaklığın da desteğiyle beş yılda yaklaşık 750 milyon lira yatırımla 15 bin yatak kapasitesine ulaşmayı hedeflediklerini belirten Timur, ayrıca New York ve Almanya’da yapmayı planladıkları rezidans projeleri için lokal ortaklık görüşmelerinin de devam ettiğini belirtti. Nef’in önümüzdeki dönem planları ile ilgili konuşan Timur, “EBRD ile ortak bir şirket kuruyoruz. Birlikte Nef markalı konut ve Novu markalı yurtlar yapacağız” dedi. Timur, markalı öğrenci rezidansı konseptindeki yurtlardan ilkini Nef olarak birkaç ay önce İstanbul Merter’de hayata geçirdiklerini belirterek,...