28 / 04 / 2024

nef En İyi İnovasyon ödülünü mü aldı

nef En İyi İnovasyon ödülünü mü aldı

İnovasyonları ile sektörü ilklerle tanıştıran gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, son olarak İngiltere’nin en prestijli ödüllerinden Best Bussiness Awards’da “En İyi İnovasyon” kategorisinin birincisi oldu.

Nef en beğenilen konut markası oldu!

Nef, ürettiği konutların yarısından fazlasını ‘müşteri tavsiyesi’ üzerine satarak sektöründen ayrışıyor. Nef, bir kez daha ‘sektörünün en beğenilen şirketi’ seçildi. 

Nef 3 yılda 56 ödül aldı!

Nef, Sign of the City Awards 2017’de, Nef Gölköy projesi ile ‘En İyi Mimari Tasarım’ ve Nef Yalıkavak projesi ile ‘En İyi Pazarlama Kampanyası’ ödüllerine layık görüldü. Nef,  3 yılda aldığı ödül sayısını 56’ya yükselttiğini açıkladı.

Nef, en çok satış yapan firma oldu!

Nef, Real Estate Stars ödüllerinde ciro bazında Türkiye’nin en çok satış yapan şirketi oldu.

Nef Ataköy 22’de yaşam başlıyor!

Nef, 2016 yılının “En İyi Rezidans” projesi seçilen Nef Ataköy 22’de daire teslimlerine başladı. Ataköy'de 25 bin m2'lik bir alanda yer alan toplam 1493 konuttan oluşan Nef Ataköy 22 projesinde, 1+1’den 4+1’e değişen büyüklükte deniz ve şehir manzaralı daireler bulunuyor.

Nef, European Business Awards’da bir ilke imza attı!

Geçtiğimiz yıl European Business Awards’da En İyi Büyüme Stratejisi Kategorisi’nde Ulusal Şampiyon olan Nef, bu yıl aynı kategoride jüri özel ödülüne de layık görüldü. Nef, bu kategoride jüri özel ödülü alan dünyadaki tek gayrimenkul firması oldu.

Nef, Best Bussiness Awards'ta ödül aldı!

İnovasyonları ile sektörü ilklerle tanıştıran gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, son olarak İngiltere’nin en prestijli ödüllerinden Best Bussiness Awards’da “En İyi İnovasyon” kategorisinin birincisi oldu.

En İyi İnovasyon Ödülü Nef'in oldu!

Nef, İngiltere’nin en prestijli ödülleri olarak gösterilen Best Bussiness Awards’ın en prestijli kategorilerinden olan “En İyi İnovasyon”da birinciliği aldı.

2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde Hilti 3.sırada!

Great Place to Work Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini açıkladı. Türkiye’de 3’üncü kez açıklanan listede çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip 25 şirket yer alıyor.

Nef, New York’da Gökdelen Yapacak!

Nef, yurtdışı açılımına New York’tan başlıyor. Dünyanın En İyi Projesi Ödülü’nü kazanan gökdelen Empire State’e komşu olacak tasarım dünyaca ünlü mimarlık firmalarından biri olan Perkins and Will’in tasarlandı.

2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesi 6 Mayıs'ta açıklanıyor!

Great Place to Work Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini 6 Mayıs günü Wydham Grand İstanbul Levent’te yapılacak törenle açıklayacak.

1996 yılında Bahçeşehir ''En İyi Proje ve Uygulama'' örneği seçilmiş!

1996 yılında yapılan Habitat II Kent Zirvesi Dünya Ekonomik Forumu toplantılarında, değişik ülkelerden gelen pek çok uydukent projesi arasında Bahçeşehir ''En İyi Proje ve Uygulama'' örneği seçilmiş.

Yılın En İyi Genel Müdürü ödülü Mustafa Gültekin'e verildi!

Mart ayında Radisson Blu Otelleri Yıllık Olağan Genel Müdürler Toplantısı, Mısır’da, Kahire’de gerçekleşti. Her sene olduğu gibi, bu toplantı esnasında, Yılın En İyi Genel Müdürü ödülü verildi.

Avrupa'nın en iyi AVM'si Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Akasya Acıbadem Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

nef En İyi İnovasyon ödülünü mü aldı Haberi

nef En İyi İnovasyon ödülünü mü aldı

Jüri Kurulu değerlendirmesinde Nef’in başarısını tebrik ederken “Müşterilerini dinleyerek onlara geniş bir hizmet yelpazesi geliştiren ve sektöre yeni bir yaşam nefesi getiren Nef’i gönülden tebrik ederiz” ifadelerini kullandı. 


Gayrimenkul sektörünün en yenilikçi markası Nef, yenilikçi yaklaşımı ve hizmetleriyle dünyada takdir edilmeye devam ediyor. Manhattan’da yükselecek yeni projesi Nef New York ile Fransa’dan gayrimenkulun Oscar’ı sayılan ‘’Dünyanın En İyi Projesi’’ ödülünü, İtalya’dan ‘’En İyi Konut Projesi’’ ödülünü ve Amerika'dan da ''Altın Mükemmeliyet’’ ödülünü Türkiye’ye getiren Nef, bu kez de İngiltere’nin en prestijli ödülleri olarak gösterilen Best Bussiness Awards’ın en prestijli kategorilerinden olan “En İyi İnovasyon”da birinciliği aldı. 


Dünya çapında uluslararası halka açık şirketlerin yanı sıra irili ufaklı birçok şirketin katıldığı, ve yoğun ilgi gören yarışmada, birbirinden saygın 20’nin üzerinde jüri üyesi tarafından...