07 / 05 / 2024

Nef Ev Yenileme Kampanyası 2018

Nef Ev Yenileme Kampanyası 2018

Nef Ev Yenileme Kampanyası başlıyor. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli kampanyada fiyatlar 490 bin liradan başlıyor. 

Nef’ten ev yenileme kampanyası!

Son 4 yılın konut satışında sektör lideri olan Nef; oturduğu evi değiştirmek ya da gayrimenkul yatırımını kazanca çevirmek isteyen müşterilerinin eski evlerini alarak, yerine Nef projelerinden yeni bir ev alma inkanı sunuyor.

Nef Arsa Kaz Dağları'nda arsa alana ev hediye! Peşin ödemeye 40 bin TL indirim fırsatı!

Nef Arsa Kaz Dağları'nda satışlar devam ediyor. 28 Nisan'a kadar online görüşmelerde peşin ödemede 40 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nef Arsa Kaz Dağları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur: "Ev satın alma talepleri arsaya doğru kayıyor"

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, gayrimenkulde talebin barınma kaynaklı, tamamen organik olduğunu ancak arzın düştüğünü söyleyerek, fiyatlarında yukarı gittiği için mevcut var olan talebin de fiyatla buluşamadığını kaydetti. İşte haberin detayları...

N11 dolapları yenileme kampanyası başladı! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

N11.com 2 Ekim'e kadar çocuklara yönelik dolapları yenileme kampanyası düzenleyerek seçili ürünlerde indirime gitti. Çocuklarınızın ev ve günlük kıyafetlerin yenilemek isteyenler için bulunmaz fırsat.

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajı!

Nef güvencesiyle İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Nef City 82'de yüzde 25 indirim fırsatı!

Nef City 82'de Ağustos ayına özel yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Projede yüzde 0 faiz ve 49 ay vade ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Nef Bahçelievler'de yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde yüzde 0.99 faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede 882 konut bulunuyor...

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 120 ay vade yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 2020 tapu teslim fırsatı ve 120 ay vade yüzde 0.89 faizle kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Nef Bahçelievler'de 0,69 faiz oranı fırsatı!

İstanbul'un merkezinde yükselen Nef Bahçelievler projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor. Projede 15 yıl boyunca, 0.69 faizli konut kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Nef Bahçelievler'de 0.64 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde daireler 2020'de teslime edilecek. Projede, 0.64 faiz oranıyla kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

TOKİ'den 1.250 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için kolları sıvayan TOKİ, 26 ilde 160 konutu, 21 ilde 180 iş yerini açık artırmayla satışa çıkardı. Bursa'da kentsel yenileme uygulaması kapsamında 167 konutun aylık taksitleri de 1.250 TL'den başlıyor...

Nef’ten bir ev alın 25 eviniz olsun!

Nef’ten, Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler projelerini bekleyenlere müjde. Nisan 2020’de teslim edilecek dairelerde yüzde 0.79 kredi faizi ve peşin ödemelerde yüzde 30 indirim uygulanacak…

Nef yerli ‘küçük ev’i yurt dışına taşıyacak!

Gayrimenkul sektöründe geliştiriciliğine ek olarak inovatif çalışmaları ile de önemli yatırımlar yapan Nef, yurt dışına götürdüğü ‘Foldhome’ konseptinin ardından ‘küçük evleri’ de taşıyacak...

Nef Ev Yenileme Kampanyası 2018 Haberi

Nef Ev Yenileme Kampanyası 2018

Nef eski evinizi güncel değerinde alıyor. Toplamda 3 projede geçerli kampanya kapsamında fiyatlar 490 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Nef üstelik yakında Türkiye'de ilk kez uygulanacak "Nef Bina Tamamlanma Sigortası" ile yatırımınızı garanti altına alıyor.

Nef Ev Yenileme Kampanyası'ndan faydalanmak için evinizin kat mülkiyeti olması gerekiyor ve borçsuz olması gerekiyor. Evinizin değeri Nef projelerinden daha düşük ise aradaki fark ödeniyor.


Nef Bahçelievler

903 konuttan oluşan Nef Bahçelievler'de dairelerin alanları 60 ile 270 metrekare arasında değişiyor. 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tiplerine  yer verilen proje 3 bin 480 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

19 adet cadde dükkânın da bulunduğu Nef Bahçelievler'in hemen önünde metro durağı bulunuyor. Projede teslimlerin  2019 yılında yapılması planlanıyor. 

Nef Bahçelievler'de fiyatlar 974 bin TL'den başlıyor. 

Nef Çekmeköy

Nef Çekmeköy projesi 409...