02 / 05 / 2024

nef flats 10

nef flats 10

Timur Gayrimenkul'ün Nef projelerine bir yenisi daha eklendi. Nef Flats On adı verilen projenin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor

Kağıthane Nef Flats 10'da 233 bin TL'ye!

Kağıthane Nef Flats 11 projesinin yanında inşa edilen Nef Flats 10 projesinde konutlar 233 bin lira dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Nef Arsa Ankara Beyman'da yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla! 

Nef tarafından Ankara Beyman Ormanlarına 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Nef Arsa Ankara Beyman yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla satışta. İşte Nef Arsa Ankara Beyman ile ilgili detaylar..

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Nef Arsa Dikili ön lansmanda! Metrekaresi 10 bin 500 TL'den başlayan altyapısı hazır parseller! 

Nef Arsa Dikili'de ön lansman süreci ile beraber satışlar başladı. Peki Nef Arsa Dikili'de parsel büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Nef Arsa Dikili ile ilgili merak edilenler...

Nef Arsa kampanyası 10 soruda tüm detaylarıyla!

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk kazandıran Nef, dikkat çeken bir kampanyaya imza attı. Nef Arsa kampanyası kaç şehirde geçerli? İşte Nef Arsa kampanyası 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Nef Saint Marks Place projesinde yüzde 10 indirim fırsatı!

Nef imzasıyla New York'ta hayata geçirilen Nef Saint Marks Place projesinde fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor. Projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

NEF projelerinde 2 bin 900 TL taksitle konut fırsatı!

NEF, şehir merkezinde bulunan dört projesinde konut sahibi yapacak bir kampanya başlattı. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Nef Brooklyn projesi geliyor!

Nef Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Türk müteahhitlerinin dünyaya daha fazla açılması gerektiğini belirtti.  Timur, “Nef Globali kurduk. Kısa sürede 200’e yakın teklif aldık ve 4’ü projelendirildi. Hedefimiz 2023’te 10 ayrı metropolde olmak” diye konuştu.

Nef faiz kampanyası detayları!

Nef faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projelerde yüzde 10 indirim fırsatına ek olarak; 120 aya varan vade için yüzde 0,98 kredi faiz avantajı sağlanıyor.

NEF projelerinde yüzde 10 indirime ek 120 ay için 0,98 kredi fırsatı!

NEF, şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemi başlattı.

Nef rotasını Amerika ve Avrupa'ya çevirdi!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, "Önümüzdeki 5 yıl içinde Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın önde gelen 10 metropolünde Nef markalı projeler geliştirmeyi hedefliyoruz" dedi...

Nef'in 4 projesinde yüzde 10 indirim imkanı!

Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek olan Nef 4 projesinde yüzde 10 indirim imkanı sağlıyor. Sınırlı sayıdaki daireler için  kampanyaya dahil olsn Nef konut alıcılarına avantajlar sunuyor.

nef flats 10 Haberi

nef flats 10

Kağıthane'de yükselen Nef Flats On projesi, Nef Flats 11 projenin hemen yanında yükseliyor. İnşaatının yüzde 60'ı tamamlanmış durumda olan Nef Flats 10, 8 katlı tek blok olarak yapılıyor.


Nef Flats 10 projesinin arsa alanı 2 bin 400 metrekare, inşaat alanı ise 3 bin 475 metrekare olarak belirlendi. Tamamı 1+1 dairelerden meydana gelen Nef Flats 10 projesinde ofis, konut, mağaza ve otel bulunuyor. Projenin teslim tarihi Aralık 2013 olarak belirlendi.


Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Flats 10 projesinde 68 ünite bulunuyor. Tamamı 1+1 dairelerden meydana gelen Nef Flats 10 HOK tarafından tasarlandı. Triga Design ise Nef Flats 10 projesinin tüm iç mimari yerleşim, konsept tasarım, ve uygulama projelerini yaptı.


Nef Flats 10 dairelerin alanları 49 metrekare ile 73 metrekare arasında değişiyor. Nef Flats...