15 / 05 / 2024

nef galatasaraya sponsor mu oldu

nef galatasaraya sponsor mu oldu

Galatasaray Kulübü, futbol takımının forma göğüs reklamı için gayrimenkul markası Nef ile 31 milyon lirası garanti olmak üzere toplam 52,5 milyon lira tutarındaki 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

NEF, Karaçay Gençlik Spor'un sponsoru oldu!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren NEF,  "Umudun Takımı" Karaçay Gençlik Spor Kulübü'ne ana sponsor oldu. NEF bugün en az dünya devlerine sponsor olmak kadar değerli ve yıllar boyu devam edecek bir sponsorluğa imza atıyor. 

Nef, Barcelona'ya sponsor oldu!

Geçen yıl Galatasaray'ın ana sponsorluğunu üstlenen Nef, Barcelona ile 18 Nisan'da sponsorluk anlaşması imzaladı.

Nef, Galatasaray'a sponsor oldu!

Mali yapısını düzeltmeye çalışan Galatasaray, forma sponsorluğu için önemli bir adım atmak üzere. Gayrimenkul şirketi Nef, sarı-kırmızılı takım ile el sıkışma aşamasında. Şirketin yıllık 3 milyon dolardan 4+1 yıllık anlaşma yapması bekleniyor.

Nef, Melting Point Projesi'ne sponsor oldu!

Nef, sanata verdiği destekle de dikkat çekiyor. Nef, Aslı Kutluay’ın 15. Venedik Mimarlık Bienali ön izleme projesi olarak başlayan Melting Point (Erime Noktası) Projesi’ne sponsor oldu.

NEF 4. Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne sponsor oldu!

Türkiye’nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin dördüncüsü bu yıl 13-14 Mart 2015’te Uludağ Grand Yazıcı Otel’de gerçekleştirilecek. Zirveye NEF sponsor oldu..

NEF, MIPIM Fuarı’nın kapanışına da damgasını vurdu!

Cannes’da gerçekleştirilen MIPIM Gayrimenkul Fuarı’nın açılış gecesine sponsor olan Türk gayrimenkul markası NEF, MIPIM’ın geleneksel kapanış basın toplantısında 20 bin 500 katılımcıyı temsilen dünya basınının karşısına çıktı

Nef 11 Kağıthane'nin havadan görüntüleri!

Timur Gayrimenkul Nef 11 Kağıthane projesini www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi

Nef Ofis 09’da minimum ofis fiyatı 250 bin dolar! 2014'te teslim!

4. Levent’te yükselen Nef 09 projesinde yer alan ofislerin minimum fiyatı 250 bin dolar olarak belirlendi. Banka kredisinin kullanılabildiği projede teslimler 2014 Ekim’de yapılacak

Nef 09 projesinin havadan videosu!

Timur Gayrimenkul projesi olan ve Levent'te hayata geçen Nef 09'u www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar görüntüledi

Zorlu Center Contemporary Istanbul'a ikinci kez sponsor oldu!

Contemporary Istanbul’a bu yıl da desteğini sürdürerek ikinci kez “Associate/Ortak Sponsor” olan Zorlu Center, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi'nde 22-25 Kasım tarihlerinde sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor

Nef Flats projesinin havadan videosu!

Timur Gayrimenkul Nef Flats projesini www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi

nef galatasaraya sponsor mu oldu Haberi

nef galatasaraya sponsor mu oldu

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, 31 milyon lirası garanti olmak üzere toplam 52,5 milyon lira tutarındaki 3 yıllık sponsorluk anlaşmasını imzaladı.


Törende konuşan Dursun Özbek, Galatasaray'ın Türk futbolunda öncü bir kurum olduğunu dile getirerek, "Galatasaray spora 111 yıl boyunca büyük katkı vermiş ve Türkiye'yi yurt içinde ve yurt dışında başarıyla temsil etmiş bir kulüp. Nef benzer şekilde tasarımcı ve yenilikçi bir kurum. Son derece de başarılı. Bu iki kurumun birbirlerine verecekleri enerjiyle yollarının daha açık olacağı ve başarı çizgisinin daha yukarı çıkacağı kaçınılmaz bir gerçektir. Anlaşmanın iki kurum için de hayırlı olmasını diliyorum. Bu iş birliğinin uzun yıllara sirayet edeceğinden hiç kuşkum yok." ifadelerini kullandı.


Özbek, Emlak Konut Gayrimenkul...