03 / 05 / 2024

nef iki satış fiyatları

nef iki satış fiyatları

Nef İki satış fiyatları 200 bin TL'den başlayarak değişiyor. Teslimlerin Ağustos 2013'te yapılacağı Nef İki Haliç projesinde yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Tüm kira sorunları iki satırlık yasal düzenlemeyle çözülebilir! İşte o öneri...

Yüzde 25 kira zammı sınırı sebebiyle ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar devam ediyor. Avukat Dursun Küçük, X sosyal medya hesabından kira davalarını çözecek bir düzenleme önerisini paylaştı. İşte o öneri ve gelen yorumlar...

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün satış ve tanıtım operasyonları gerçekleştirmek üzere Antalya'da bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı. Nef, büyük yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, Türkiye'nin önde gelen şehirlerinde yeni sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Nef Online açıldı!

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle dikkat çeken Nef, dijital satış ofisi “Nef Online”ı tüm müşterilerin kullanımına açtı.

Nef'ten iki günde 103 milyon liralık satış!

Nef, 5 projesinde başlattığı yüzde 40 indirim kampanyası ile 14-15 Aralık'ta toplam 103 milyon 398 bin 316 TL'lik konut satışı gerçekleştirdi.

Nef, iki yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi!

Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

Nef iki projesini sigortalattı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Nef, Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy projeleri için ‘Bina Tamamlama Sigortası’ yaptı.

Nef Ortayaka satış fiyatı!

Nef Ortayaka satış fiyatı haberimizde yer alıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Nef Ortayaka projesinde fiyatlar 360 bin TL'den başlıyor. 

Nef’ten seçim sonrası 47 milyon TL tutarında satış!

2017 yılında yaklaşık 2 bin adetlik konut satışı ve 1,5 milyar liralık ciro elde eden Nef seçim sonrasında sadece iki günde 70 daire sattı...

Nef Sancaktepe satış ofisi!

Nef Sancaktepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Nef Kandilli satış ofisi telefon!

Nef Kandilli satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile Üsküdar'a bağlı Kandilli'de yükselen projede teslimler 2020'de yapılacak. 

NEF Kandilli satış ofisi!

NEF Kandilli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2020 yılının Haziran ayında teslim edilmesi öngörülen NEF Kandilli'de 2+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Nef konut satışında dört yıldır lider!

Markalı konut sektörünün lider markası Nef, 2017'de konut satış adedi, ciro ve teslimatta üç ayrı rekor kırdı. Geçen yılı bin 950 konut satışı ve 1,5 milyar lirayı aşan ciroyla kapatan şirket, son iki yılda 3 bin 850 adetlik konut teslimatı yaptı...

nef iki satış fiyatları Haberi

nef iki satış fiyatları


Timur Gayrimenkul'ün "Nef" markasıyla konut sektörüne kazandırdığı projelerden Nef İki Haliç projesi Nef Haliç Suites ve Nef Haliç Flats olmak üzere iki kısımdan meydana geliyor.


4 blok halinde yükselen Nef İki satış fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Nef İki Haliç Evleri 5.5 milyon liralık yatırımla inşa ediliyor. 3 bloğu rezidansa ayrılan  Nef İki Haliç projesinde bir blok ofisler için tasarlandı.


1+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin sunulduğu  Nef İki Haliç Evleri'nde 1+1 daireler 60 metrekare - 90 metrekare arasında, 3+1 daireler 90 metrekare - 125 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Toplam 288 adet konutun yer aldığı Nef İki Haliç projesi 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Nef İki Haliç Evleri'nde yüzde 10 peşinat sonrasında, yüzde 15 oranında bir ara ödeme yapılıyor....