30 / 04 / 2024

Nef İki vaziyet planı

Nef İki vaziyet planı

Nef İki Haliç projesi kapsamında 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Teslimler Ağustos'ta yapılacak

Haliç Nef İki vaziyet planı !

Haliç Nef İki projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Nef Ortayaka güncel daire fiyatları!

Nef Ortayaka güncel daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Projeden kişiye özel ödeme planlarıyla konut sahibi olunabiliyor.

Nef Ortayaka daire fiyatları!

Dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat'ın tasarladığı Nef Ortayaka, TEM ile E-5'in ortasında yer alıyor. Projeden kişiye özel ödeme planı avantajı ile ev sahibi olunabiliyor...

Nef Kandilli Projesi fiyat!

Kandilli'ye Nef geliyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nef Kandilli Projesi'nde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Nef Kandilli'de 48 ay 0 faiz fırsatı!

Timur Gayrimenkul imzası ile yükselen Nef Kandilli'de 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Toplam 406 daireden meydana gelen projede ayrıca kişiye özel ödeme planları da oluşturuluyor..

Nef 36 Basın Ekspres satılık daire!

İki blok olarak hayata geçirilen NEF 36 Basın Ekspres projesinde teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor. Proje Timur Gayrimenkul imzası taşıyor...

Nef yeni ofis binasına taşındı!

Bugüne kadar bir çok projede imzası bulunan, son 3 yılda 7000'den fazla kişiyi kendi evleri ve ofisleri ile buluşturan Nef, yeni ofis binasına taşındı.

NEF Galatasaray'ın salon projesinin sponsoru oldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 15 bin kişilik basketbol salonu projesiyle ilgili detayları anlattı. Özbek, bütün izinlerin alındığı projede sponsorun NEF olduğunu açıkladı.

NEF New York projesine 200 Arap ismini yazdırdı!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Körfez sermayesinin Cityscape'de en çok NewYork projesinin dikkatini çektiğini söyledi. Timur, "NewYork projesiyle fuarda 200'e yakın kişi ilgilendi, ismini yazdırdı, talep oldu. " dedi.

Sektörde kurumsal değil, kişisel başarı hikâyeleri yazılıyor!

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, Türk inşaat sektörünün henüz markalaşamadığını söyledi. Erden Timur’ a göre markalaşamamanın nedeni kişisel başarı hikâyeleri ve kısa vadeli projeler.

Nef kolay yatırım ile kredi ödemesine 2017'de başlayın!

Nef kolay yatırım ile kredi ödemesine 2017'de başlayın. Nef Kağıthane 03 ve Nef Merter 14 projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında kişiye özel esnek ödeme planları oluşturuluyor.

Konut alamayan 15 milyon kişi NEF'in hedefinde!

Konut isteyip alamayan 15 milyon kişi bulunduğunu belirten NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur uygulayacakları sistemle hem krediyi hem kirayı birlikte ödeme şansı sunacaklarını söyledi.

Nef Beykoz sırtlarında yeni proje yapacak!

Kolay Yatırım adını verdiği ödeme sistemini hayata geçiren NEF, bu modelle ev almak isteyip de alamayan 15 milyon kişiyi radarına aldı. Nef Beykoz sırtlarında yeni proje yapacak

Nef İki vaziyet planı Haberi

Nef İki vaziyet planı

Toplamda 288 konuttan meydana gelen Nef İki projesi, Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Nef 2 Evleri'nde 4 blok yer alıyor. 


200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışların yapıldığın Timur Nef İki Evleri'nde konutların alanları 60 ila 125 metrekare arasında değişiyor. Ara ödemeli ve vadelendirmeli ödemelerin yapıldığı Nef 2'de arsa alanı 15 bin metrekare ve inşaat alanı 61 bin metrekare olarak belirlendi. Nef 2 Haliç'te teslimler Ağustos 2013'te yapılacak. 


Nef İki Haliç vaziyet planı 




Nef İki Haliç vaziyet planı