05 / 05 / 2024

nef ile ebrd ortaklığı

nef ile ebrd ortaklığı

Nef, gayrimenkul geliştirmek için EBRD ile güç birliğine gitti. 120 milyon dolarlık sermaye ile Nef& EBRD Gayrimenkul A.Ş.’yi kuran Nef ve EBRD, ilk etapta 600 milyon dolar yatırımla 5 bin konut, 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirecek.

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Bydoping, NEF City 82'de 11Sight ile müşterilerine anında ulaşacak!

Bydoping, NEF City 82 projesi için 11Sight ile işbirliğinde bulundu. Türkiye'de bir ilk olarak düzenlenen ve arsa yatırımında markalı arsa dönemine başalyan NEF City 82 projesi, müşterilerine 11Sight ile anında bağlanıp bilgi aktaracak.

Foldcity ile Nef evlerinin kapıları açılıyor!

Nef'teki evin kapısını açan kart,  İstanbul'un 25 farklı noktasındaki Nef'in de kapılarını açacak. Dünyada ilk kez uygulanan Foldcity ile Nef projelerindeki sosyal alanlardan yararlanılabilecek.

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında!

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında. Nef kampanya kapsamında 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 ay yüzde 0,98 faiz oranı ile kolay ödeme imkanı sunuyor...

Nef 3D yazıcı ile ev yapacak!

Konut yapımında metodu değiştiren Nef, yeni atılımlara hazırlanıyor. Şirket bu yıl 3D yazıcı ile ev yapacak....

Nef’in ticarileri açık artırma ile satılacak!

Nef, İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki 141 adet ticari gayrimenkulü, açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Nef’in ticarileri 21 Aralık Perşembe günü satışa çıkarılıyor.

Nef, EBRD ile ortak gayrimenkul geliştirecek

Nef, gayrimenkul geliştirmek için EBRD ile güç birliğine gitti. 120 milyon dolarlık sermaye ile Nef& EBRD Gayrimenkul A.Ş.’yi kuran Nef ve EBRD, ilk etapta 600 milyon dolar yatırımla 5 bin konut, 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirecek.

EBRD, Nef ile ortak şirket kurdu!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ilk defa gayrimenkul sektörüne adım attı. EBRD, Nef ile ortak şirket kurdu.

Nef Ebrd Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Ebrd Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bülent Kozlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

EBRD,NEF ile Türkiye’de konut yapacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile Nef olarak tanıdığımız Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım ortak oluyor. Kurulacak ortaklık ile kentsel dönüşüme yönelik, modern, sürdürülebilir, depreme dayanıklı ve son teknolojiye sahip konut üretimi yapılacak.

Nef, EBRD ile ortak şirket kuracak!

Nef’in önümüzdeki dönem planları ile ilgili konuşan Timur, “EBRD ile ortak bir şirket kuruyoruz. Birlikte Nef markalı konut ve Novu markalı yurtlar yapacağız” dedi.

Nef Kentsel Vizyon Atölyesi 16 Ağustos'ta!

Bu hafta 17 ağustos depreminin 17. yıl dönümü…Türkiye için çok büyük bir önem taşıyan bu tarihte; gayrimenkul sektörünün lider firması Nef ile Kentsel Vizyon Atölyesi çok önemli bir projeyi hayata geçiriyor olacak.

nef ile ebrd ortaklığı Haberi

nef ile ebrd ortaklığı

Türkiye’nin potansiyelini yurtdışında anlatmaya devam eden Nef, şimdi de Türkiye’de gayrimenkul geliştirmek için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile ortaklığa imza attı. 120 milyon dolarlık ortak yatırımla Nef & EBRD Gayrimenkul AŞ.’yi kuran Nef ve EBRD, Türkiye’de modern, depreme dayanıklı ve enerji tasarruflu gayrimenkul projeleri geliştirme kararı aldı. İlk 5 yıllık planda 5 bin konut, 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirmeyi planlayan ortaklık, ağırlıklı konut üretmeyi hedefliyor.


2010’da kurulan ve son beş yılda, 1 milyon metrekareden fazla alanı kapsayan ve değeri toplamda 2,4 milyar doları aşan 25’in üzerinde proje geliştiren Nef ile projelerin ‘yeşil’ olmasını oldukça önemseyen EBRD’nin imza töreni EBRD’nin Londra’daki merkezinde gerçekleştirildi. İş birliğinin amacı ‘inşaat sektöründe kentsel dönüşümü ve daha yeşil standartları yaygınlaştırmak’ olarak açıklandı.


Ortaklık...