07 / 05 / 2024

Nef Inİstanbul Konutları fiyatları

Nef Inİstanbul Konutları fiyatları

Nef Inİstanbul Konutları fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Banka kredisi ile vadeli olarak ödeme imkanı sunan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Ordu'daki afetzedeler için yeni konutlar yapılacak!

Ordu Gölköy ilçesinde meydana gelen heyelan sonucunda afetzedeler için yeni konutlar inşa edileceği açıklandı.

Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı!

Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek veren Nef 4 projesinde avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulları sunuyor. Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile ödemeler yapılabiliyor. 

Galatasaray Emre Akbaba için NEF'in evlerini satacak!

NEF'in değeri 1.5 milyon dolara ulaşan Miami'deki birkaç daireyi Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba için transferi için Galatasaray'a verdiği ve yönetimin bu konutları satmaya çalıştığı iddia edildi.

Nef'in hedefi 3D yazıcıyla ev yapmak!

Nef'in gayrimenkulde yeni hedefi  3D yazıcı ile ev yapmak. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Hedefimiz bu yılın üçüncü çeyreğinde 3D yazıcı ile ev yapmaya başlamak" dedi.

Nef'in 141 ticari ünitesinden 121 tanesi resmen satıldı!

Nef'in açık artırmayla satışa sunulan 133 ticari ünitesinden 121 tanesi için sözleşmeler imzalandı.

Nef'in 141 ticari ünitesinden 133 tanesi satıldı!

Turyap aracılığıyla açık artırma usulü ile satışa çıkarılan Nef'in 141 ticari ünitesinden 133 tanesi satıldı.

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi bugün satışa çıkıyor!

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi açık artırma yöntemiyle bugün satışa çıkıyor. Satışa çıkan ticari gayrimenkullerin fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Nef’in ticarileri açık artırma ile satılacak!

Nef, İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki 141 adet ticari gayrimenkulü, açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Nef’in ticarileri 21 Aralık Perşembe günü satışa çıkarılıyor.

Nef'in mağaza ve ofisleri 21 Aralık'ta satışta!

Nef'in mağaza ve ofisleri Turyap aracılığıyla 21 Aralık 2017 Perşembe günü satışa sunuluyor. Fiyatlar 290 bin TL’den başlıyor.

Nef Bahçelievler Konutları fiyat listesi!

Nef Bahçelievler Konutları fiyat listesi 640 bin TL'den başlıyor. Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçelievler'de yükseliyor...

Nef Çamlıtepe Konutları fiyat listesi!

Nef Çamlıtepe Konutları fiyat listesi minimum 279 bin TL'den başlıyor. Nef Çamlıtepe projesi 21-22 Ekim'de lansman öncesi ön satışa çıkıyor...

Ünlüler, Nef’in Brunch’ında buluştu!

Nef'in ev sahipliğini yaptığı sağlıklı yaşam brunch’ında, cemiyet dünyasının ünlü isimleri buluştu.

Nef Inİstanbul Konutları fiyatları Haberi

Nef Inİstanbul Konutları fiyatları

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Nef tarafından inşa edilen Inİstanbul'da konutların 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü karşısında hayata geçiriliyor.


Toplam inşaat alanı 411 bin 941 metrekareden oluşan Nef Inİstanbul Konutları fiyatları alanları ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Projede 3 bin 565 daire ile birlikte 16 ticari ünite yer alıyor.


Inİstanbul Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerine yayılan projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.


Davutpaşa Inİstanbul ortak kullanım alanları arasında; futbol alanları, fitness center, kapalı otopark, güvenlik, asansör, kreş, oyun alanları,  sinema, basketbol sahası, mescit, yüzme havuzu bulunuyor. 


Nef Inİstanbul Konutları fiyatları!

E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre yakınlıkta olan Inİstanbul Rezidans 'ta daire fiyatları...