04 / 05 / 2024

nef Inİstanbul projesi nerede

nef Inİstanbul projesi nerede

Inİstanbul'da 3 bin 565 daire ve 16 ticari ünite bulunuyor. Toplamda 4 bölümden meydana gelen projenin 411 bin 941 metrekare inşaat alanı bulunuyor. Peki Nef Inİstanbul ne zaman teslim edilecek?

Nef Arsa Çanakkale Biga satışta! Sıfır risk, garantili kazanç!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef'in yeni projesi Nef Arsa Çanakkale Biga satışa çıktı. İşte sıfır risk ve garantili kazanç fırsatı sunulan Nef Arsa ile ilgili detaylar...

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi TBMM'de!

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi için aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Yedikule'de devam eden inşaat projesi TBMM gündeminde!

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Yedikule bölgesinde devam eden inşaat projesi için gerekli izinlerin alınıp alınmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Rize Çamlıhemşin 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Rize Çamlıhemşin 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Rize Çamlıhemşin 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Rize Çamlıhemşin 2019 başvuruları ne zaman? Rize Çamlıhemşin 2019 başvuru şartları neler? İşte Rize Çamlıhemşin 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

Nef, iki yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi!

Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

Nef Brentford London projesi!

Nef Brentford London projesi Nef'in özel müşterileri için satılacak. 73 adet olmak üzere 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçenekleri sunulan projede inşaat devam ediyor. 

Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı!

Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek veren Nef 4 projesinde avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulları sunuyor. Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile ödemeler yapılabiliyor. 

Galatasaray Emre Akbaba için NEF'in evlerini satacak!

NEF'in değeri 1.5 milyon dolara ulaşan Miami'deki birkaç daireyi Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba için transferi için Galatasaray'a verdiği ve yönetimin bu konutları satmaya çalıştığı iddia edildi.

Nef'in hedefi 3D yazıcıyla ev yapmak!

Nef'in gayrimenkulde yeni hedefi  3D yazıcı ile ev yapmak. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Hedefimiz bu yılın üçüncü çeyreğinde 3D yazıcı ile ev yapmaya başlamak" dedi.

Nef Ortayaka fiyatları 360 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Nef'in beklenen projesi Nef Ortayaka başlıyor. Kolay Ev konsepti ile tasarlanan projede daire fiyatları 360 bin TL'den başıyor...

Ataköy Baruthane arazisindeki inşaat projesi iptal edildi!

Baruthane arazisi olarak bilinen Ataköy’deki 60 dönümlük alandaki 7 bloklu olarak planlanan inşaat projesi iptal edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki bu araziye dev park yapacak..

Nef'in 141 ticari ünitesinden 121 tanesi resmen satıldı!

Nef'in açık artırmayla satışa sunulan 133 ticari ünitesinden 121 tanesi için sözleşmeler imzalandı.

nef Inİstanbul projesi nerede Haberi

nef Inİstanbul projesi nerede

"Nef Inİstanbul ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerine değinelim. Topkapı Şişecam Fabrikası arazisinde inşa edilen proje 15 Mayıs Cuma günü satışa çıkacak.


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile yükselen Inİstanbul Topkapı Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor.


İnşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak belirlenen Inİstanbul Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor. Projenin 1. kısmında 1116 bağımsız bölüm, 2. kısmında 752 bağımsız bölüm, 3. kısmında 815 bağımsız bölüm, 4. kısmında 898 bağımsız bölüm mevcut. 


Nef Inİstanbul ne zaman teslim?

E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre yakınlıkta bulunan İş GYO Nef Inİstanbul Konutları'nın 2018 yılının 2. yarısında teslim edilmesi planlanıyor.


Topkapı Inİstanbul Residence'de güvenlik, kreş,...