15 / 05 / 2024

nef inşaat kampanya

nef inşaat kampanya

Timur Gayrimenkul markası olan Nef'in yeni projelerinde lansman öncesi avantajları sürüyor. Nef Ataköy 22 projesinde satışa sunulmayan F bloğundaki daireler 149 bin dolardan satışa çıkmaya hazırlanıyor...

İnşaat şirketlerinden pandemiye özel projeler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ardından inşaat şirketleri de yeni modeller üretmek zorunda kaldı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, konuyla ilgili “İnşaat sektörü sanayi devrimini gerçekleştirmedi” ifadelerini kullandı.

İnşaat maliyetlerindeki artış hız kesmiyor!

İnşaat sektöründe maliyet artışları hız kesmiyor. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, inşaat sektöründeki maliyetlerde yüzde 140-150 artış yaşandığına vurgu yaptı ve konut fiyatlarının artacağına dikkat çekti.

NEF İnşaat Türkiye’nin en değerli 35'inci markası!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” çalışmasının 12’ncisini tamamlandı.  Listede NEF İnşaat 35'inci sırada yer aldı.

Alemdar İnşaat'tan 'sabit taksit sabit fiyat' kampanyası!

Alemdar İnşaat, “Sabit taksit Sabit fiyat” garantisiyle temelden projeler için yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında sabit fiyat garantisi sunuluyor.

İnşaatçılar hükümetten kalıcı çözüm istiyor!

Yavaşlayan talebi canlandırmak için arka arkaya kampanya yapan inşaatçılar hükümetten kalıcı çözüm istiyor.

Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Elman Bayramov tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Konut alıcıları bankalar yerine inşaat firmalarına borçlanıyor!

Darbe girişimi sonrası inşaat şirketleri kampanya atağına başlayıp 120 ay 0.70 faiz imkânı sununca konut pazarı canlandı. Bankalar da faizleri düşürdü.

49 inşaat firması 119 projede kampanya başlattı!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in ekonomik büyümeye katkıda bulunmak ve sektöre ivme kazandırmak için ''Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye'' kampanyasına 49 inşaat firması 119 projesiyle destek verdi.

Silivri Cemevi inşaatı için kampanya başlatılıyor!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Abdullah Kaya, Silivri Cemevi'nin inşaatının yavaş ilerlediğini belirtti. Kaya inşaat çalışmalarını hızlandırabilmek için bağış toplama kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.

İş GYO ve Nef’in projelerinde yüzde 0,70’lik faiz fırsatı!

İş GYO ve Nef, GYODER’in başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına, ortak ve ayrı yürüttükleri üç proje ile dahil oldu. Kampanya kapsamında İş GYO ve Nef’in projelerinde Ağustos ayı içinde 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0,70’lik kredi faizi ile sunulacak.

İnşaat firmaları Ramazan'a özel kampanya yarışında!

Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, ramazanda özel kampanya yarışına girdi. Ev alana peşinatı hediye eden de var, büyük indirimler yapan da...

Şino İnşaat'tan 30. yılına özel kampanya!

Şino İnşaat Isparta inşaat sektöründeki 30. yılı nedeniyle 30 müşterisine 30. yıl nedeniyle yapımına başlanan Dikmen Sitesinden yüzde 40'ı peşin, kalanı 60 ay sıfır faizle konut sahibi olma fırsatı sunacak.

nef inşaat kampanya Haberi

nef inşaat kampanya

Yeni projesi Nef Şişli 25 ile satışlarına devam eden Nef, artı kampanyasına devam ediyor. Markanın en yeni projelerinden olan Nef Ataköy 22 projesinin satışa sunulmayan F bloğundaki daireler satışa çıkmaya hazırlanıyor.


Lansman öncesi Nef Ataköy'ün yeni satışa çıkacak dairelerinin fiyatları 149 bin dolardan başlıyor. Nef bünyesinde yer alan artı kampanyası dahilinde kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor.


Firma bünyesinde yüzde 0,59 faiz oranıyla taksitlendirme imkanı sağlanan Nef'in lansmanı 18 Eylül tarihinde gerçekleşecek. Lansman öncesi avantajlardan yararlanmak için nef satış ofisi ile iletişime geçiliyor. 


55 adet dairenin bulunduğu butik proje olarak inşa edilen Nef Şişli 25 projesinde de lansman öncesine özel olarak daireler 246 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Nef Ataköy 22!

İstanbul Avrupa yakası Ataköy bölgesinde inşa edilen Nef Ataköy projesi, 232 otel odası,...