01 / 05 / 2024

Şino İnşaat'tan 30. yılına özel kampanya!

Şino İnşaat'tan 30. yılına özel kampanya!

Şino İnşaat Isparta inşaat sektöründeki 30. yılı nedeniyle 30 müşterisine 30. yıl nedeniyle yapımına başlanan Dikmen Sitesinden yüzde 40'ı peşin, kalanı 60 ay sıfır faizle konut sahibi olma fırsatı sunacak.



Şino İnşaat Isparta inşaat sektöründe 30. yılını 2017'de dolduracak. 30. yıl nedeniyle hem müşterilerine hem de Isparta'ya hediyeler vermeyi hedefleyen firma, 30 müşterisine 30. yıl nedeniyle yapımına başlanan Dikmen Sitesinden yüzde 40'ı peşin, kalanı 60 ay sıfır faizle konut sahibi olma fırsatı sunarken, Ispartalılara ise eğitim alanında Anaokulu yaptırarak hediye verecek. 


SİNO'DAN ISPARTA'YA EĞİTİM DESTEĞİ 

2017'de kuruluşunun 30'ncu yıldönümünü kutlayacak olan ŞİNO İnşaat Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Fizikçi Izzeddin Dikmen, annesi Münire Dikmen Hanımefendi adına Anaokulu inşa ettirip, bu toprakların çocuklarına armağan etmek istediklerini söyledi. Kendilerine gösterilecek bir alanda modern ve kendilerine yakışır bir anaokulu inşa ettireceklerini söyleyen Dikmen "ŞİNO İnşaat bu topraklarda doğdu. İş üretti. Projeler yaptı. Ve 30'uncu kuruluş yıldönümüne geldi. Bu topraklara vefa borcumuzu ödemek istiyoruz. Bunun en güzel yolu da eğitim. Eğitim için bir eser inşa ettireceğiz madem; hangi alanda açık var ise oraya yönelelim ki katma değeri daha da yükselsin istedik. Ve Anaokulu'nda karar kıldık. Zira Anaokulu'nda net fiziki yapılaşmayı yüzde 39.9'dan biraz daha yukarı çekmiş olacağız. Annemiz Münire Dikmen Hanımefendi adına yaptıracağımız Anaokulu'nu 2017'de teslim etmiş olacağız" dedi. 


SİNO'DAN MÜŞTERİLERİNE 30. YIL HEDİYESİ 

9 Şubat 1987'de kurulan ŞİNO İnşaat, 30. yıl projesinde müşterilerine de bir hediye verecek. Halıkent'te yeni Dikmen Sitesi Projesi hazırlayan Izzeddin Dikmen iki blok 52 daireli projenin ilk 30 müşterisine yüzde 40'ını peşin ödeyenlere; 60 ay taksitle yüzde 0 faiz ile konut sahibi olma fırsatı sunduklarını söyledi. Konut kredisi faizini kendi karşılayacak olan Şino inşaat böylece bir daire için ortalama 35 Bin TL'yi kendi üstlenmiş olacak. 


Dikmen Sitesinin, Halıkent Mahallesi'nde inşa edileceğini söyleyen Izzeddin Dikmen, 30. kuruluş yılı onuruna 30 konut için sosyal proje yapacaklarını belirtti. ŞİNO İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Izzeddin Dikmen, projenin Eylül 2017'de tamamlanacağını söyledi. Tüm yapıtlarda olduğu üzere Dikmen Sitesi'nde de, dış duvarlarda Isparta'nın öz değeri Bims Blok kullanılacağını anlatan Izzeddin Dikmen, kapalı otoparkı, sosyal donatı alanları ile örnek bir proje yapacaklarına dikkat çekti. 2 Bloktan oluşacak ve 52 daire olacak projede her blok 7 kattan oluşacak ve 2 + 1 (75 M2), 3+ 1 (120 M2), 3+ 1 (150 M2) büyüklüğünde daireler olacak. 


http://www.sinoinsaat.com/


Gülses Gazetesi


Geri Dön