29 / 04 / 2024

nef iş gyo inistanbul

nef iş gyo inistanbul

Nef Topkapı projesi İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Nef Topkapı projesi 3 bin 565 konut ile 16 ticari üniteden meydana geliyor.

Nef İş GYO Topkapı İnistanbul Evleri!

Nef İş GYO Topkapı İnistanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor. Topkapı İn istanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor.

İnistanbul projesi ev fiyatları!

İnistanbul projesi ev fiyatları, 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İş GYO Topkapı İnistanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğiyle hayata geçiriliyor.

İnİstanbul Topkapı fiyat listesi!

İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçirilen İnİstanbul Topkapı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılının ikinci yarısında yapılacağı projede 3 bin 581 bağımsız ünite yer alıyor.

İnistanbul'a bir haftada 4 bin talep!

İş GYO ve Nef'in Topkapı'da hayata geçirecekleri 'inistanbul' projesine 1 haftada 4 binden fazla talep geldi.Eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arazi üzerinde hayata geçirilecek projenin adı ve detayları kamuoyu ile paylaşıldı.

Nef ve İş GYO'nun yeni projesinin adı İnistanbul!

Nef ve İş GYO'nun Topkapı'da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu 80 bin metrekareyi aşkın arsa üzerinde hayata geçirmeye hazırlandığı projenin adı "inistanbul" olarak belirlendi.

İş GYO ve Nef’in projelerinde yüzde 0,70’lik faiz fırsatı!

İş GYO ve Nef, GYODER’in başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına, ortak ve ayrı yürüttükleri üç proje ile dahil oldu. Kampanya kapsamında İş GYO ve Nef’in projelerinde Ağustos ayı içinde 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0,70’lik kredi faizi ile sunulacak.

Nef, İş GYO ile Topkapı'da 2 yeni proje yapacak!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve en çok satış yapan konut geliştiricisi olan Nef, Seyrantepe 39 projesinin satışını 2 saatte tamamlayarak bir ilke imza attı. Projenin satışına yetişemeyenlere ise yeni Nef projelerinde öncelik tanınacak.

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum!

İlk taksitlerin 2016 yılındaödeneceği proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum bilgisine göre Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef!

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı proje Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef projesinde teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal daire fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal daire fiyatları kat ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Nef İş GYO nerede?

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı projede teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor. Projede 48 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef İş GYO nerede?

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef satılık ev!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede 120 ay vadeli banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor.

İş GYO İnİstanbul Lokal Nef fiyatlar!

Dairelerin 2018 yılı Mart ayında teslim edileceği Inİstanbul Lokal Topkapı'da konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. İşte İş GYO İnİstanbul Lokal Nef fiyatlar...

İş GYO Nef İnİstanbul Lokal'de yüzde 1 peşinatla!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alan projede Nef ve İş GYO imzası bulunuyor. İnİstanbul Lokal'de teslimlerin 2018 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede bulunan projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım!

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede 30 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO satış fiyatları!

Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde inşa ediliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO satış fiyatları kapsamında daireler 345 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

nef iş gyo inistanbul Haberi

nef iş gyo inistanbul

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa edilen İnistanbul projesi 288 milyon 359 bin 316 lira yatırım bedeliyle yükseliyor.


İş GYO İnistanbul projesinde 4 ayrı kısım yer alıyor. 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor.


NEF İş GYO İnistanbul 3 bin 565 konut ile 16 ticari üniteden meydana geliyor. 51 bin 353 metrekaresi yeşil alana ayrılmış olan Topkapı İnistanbul projesi 2018 yılının 2. Yarısında teslim edilecek.


E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede hayata geçirilen İnistanbul Evleri ‘nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire seçenekleri bulunuyor. İn...