03 / 05 / 2024

nef İstanbul ne zaman teslim edilecek

nef İstanbul ne zaman teslim edilecek

Inistanbul Nef iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Inİstanbul Davutpaşa'da toplam 3 bin 565 adet daire ve 16 adet ticari ünite bulunuyor. Proje 2018 yılında teslim edilecek.

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları ülke gündeminde yer almaktadır. Özellikle büyük şehirlerden İstanbul kuraları. İşte “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtı!

Nef'ten Beykoz ve Bodrum'a yeni proje!

Eylül ayında Nef Çekmeköy projesinde 3. Etap satışlarına başlayacak Nef, İstanbul’da biri Beykoz biri Bodrum iki yeni proje için de çalışmalara başladı.

Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

İlk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011 Seçimleri öncesi bir seçim vaadi olarak sunulan Kanal İstanbul'un maliyeti son zamanların en çok konuşulan konuları arasında. Peki Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

İstanbul depreme ne kadar hazırlıklı?

Büyük Marmara depremi çok mu yaklaştı? İstanbul ne kadar hazırlıklı? Kentsel dönüşüm doğru yerden başladı mı? Boğaziçi Üniversitesi Kandili Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener herkesin merak ettiği bu soruları yanıtladı...

Nef Ortayaka lokasyon!

Nef Ortayaka lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede fiyatlar NEF Ailesi'ne özel 299 bin TL'den başlıyor. 

3. İstanbul ne zaman teslim?

3. İstanbul projesi 2 etapta 116 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki 3. İstanbul ne zaman teslim edilecek?   

NEF Sultanmurat ile Küçüksu’da dönüşüme başlıyor!

2010’dan bu yana en küçük alanları bile değerlendirerek, büyük işlere imza atan Nef, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Sultanmurat ve Küçüksu’da kentsel dönüşüme başlıyor…

NEF Kandilli ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen NEF Kandilli projesinde fiyatlar 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Peki NEF Kandilli ne zaman teslim?

Nef’in ticarileri açık artırma ile satılacak!

Nef, İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki 141 adet ticari gayrimenkulü, açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Nef’in ticarileri 21 Aralık Perşembe günü satışa çıkarılıyor.

Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesi’nde konumlandırılan Ahes Misal İstanbul projesi 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan meydana geliyor. Peki Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

Nef 36 ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef 36 Basın Ekspres projesi iki blok olarak yükseliyor. Proje 70 bin metrekare inşaat alanına sahip...

Nef Güneşli 36 fiyat 2017!

Nef Güneşli 36'da metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Nef Güneşli 36'da teslimler Aralık 2019'da yapılıyor...

Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 735 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Gül Proje imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

nef İstanbul ne zaman teslim edilecek Haberi

nef İstanbul ne zaman teslim edilecek

Teslimlerin 2018 yılı 2. yarısında gerçekleşeceği Nef Inistanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Proje 130 bin dönüm arsa üzerinde yükseliyor. 


İş GYO ve Nef imzası taşıyan Topkapı Inİstanbul'da konut fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Inistanbul Nef iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi


Topkapı Inİstanbul projesi 1. kısım 1116 bağımsız bölüm, 2. kısım 752 bağımsız bölüm, 3. kısım 815 bağımsız bölüm, 4. kısım 898 bağımsız bölümden meydana geliyor. 


İçerisinde  basketbol sahası, kapalı otopark, futbol alanları, sinema, yüzme havuzu, güvenlik, kreş, asansör, mescit, fitness center, oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunan İş GYO In İstanbul projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor. 


Inİstanbul Topkapı telefon: 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Pınar...