05 / 05 / 2024

nef kara cuma kampanyası

nef kara cuma kampanyası

Amerika'dan dünyaya yayılan indirimli alışveriş günü Black Friday’e ülkemizde 1 hafta önce başladı. Ev ve otomobillerin de indirimli satışa çıktığı e-ticaret sitelerinde 1+1 evler ilk 6 saatte tükendi...

Kara Cuma indirimleri ne zaman 2022? 2022 Kara Cuma ne zaman?

Kara Cuma indirimlerinin başlayacağı günü vatandaşlar merakla bekliyor. İşte Kara Cuma indirimlerine dair merak edilenler!

İnternetten alışveriş yaparken dikkat… İndirim oyununa gelmeyin!

Kasım ayı, e-ticaret sektörü için “Bekârlar Günü”, “Efsane Cuma, Black Friday -(Kara Cuma)” ve “Siber Pazartesi” kampanyalarıyla bir alışveriş sezonuna dönüştü. Aralık ayına geldiğimizde ise yeni yıl kampanyaları başlayacak. İndirim dönemlerinde alışveriş yaparken dikkat edilmesi gereken önemli nokt

Black Friday indirimleri ne zaman? 2022 Black Friday (Kara Cuma – Efsane Cuma) tarihi belli oldu!

Black Friday (Kara Cuma, Efsane Cuma) 2022 indirimleri, alışveriş tutkunları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Her yıl milyonlarca kişinin ihtiyaçlarını almak için liste yapıp beklediği Black Friday (Kara Cuma) indirimlerinin bu yıl hangi güne denk geldiği belli oldu. Peki, Black Friday indirimle

Hepsi Burada, Trendyol ve N11'de Black Friday (Kara cuma) indirimleri ne zaman başlıyor?

Alışveriş tutkunlarının merakla beklediği efsane indirim günleri, dünyada bilinen adıyla Black Friday için nefesler tutuldu. İhtiyaç listelerini yapanlar, alışveriş için indirimlerin başlamasını dört gözle bekliyor. İşte Hepsi Burada, N11 ve Trendyol’da alışveriş çılgınlığının yaşanacağı indirim gün

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Nef'te Efsane Cuma’ya özel avantajlar!

Nef, üç farklı projede Efsane Cuma’ya özel 300 bin TL’ye varan indirimler sunuyor. Firma geçtiğimiz sene Hepsiburada ile hayata geçirdiği iş birliği kapsamında internet üzerinden konut satarak bir ilke imza atmıştı.

Nef, Efsane Cuma’ya özel avantajlarla Hepsiburada’da!

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada ile hayata geçirdiği iş birliği kapsamında internet üzerinden konut satarak bir ilke imza atan Nef, bu yıl da üç farklı projede Efsane Cuma’ya özel 300 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

Hepsiburada Efsane Cuma kampanyasıyla daire ve arsa satacak!

Efsane Cuma’da perakende sektörü hareketlenirken, satış rekorları da kırılıyor. Elektronik ticareti, kimi firmaların Kara Cuma, kimilerinin Efsane Cuma dediği çılgınlık sardı.

NEF, Karaçay Gençlik Spor'un sponsoru oldu!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren NEF,  "Umudun Takımı" Karaçay Gençlik Spor Kulübü'ne ana sponsor oldu. NEF bugün en az dünya devlerine sponsor olmak kadar değerli ve yıllar boyu devam edecek bir sponsorluğa imza atıyor. 

Nef'e Stevie Awards’dan iki ödül birden!

Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards’da iki ödül kazandı. Stevie Awards ödül töreni 23 Ekim Cuma gecesi Kanada, Toronto’daki Ritz-Carlton Hotel’de gerçekleşti.

Nef'in basın toplantısı 16 Eylül'e ertelendi!

Daha önce 4 Eylül Cuma günü yapılacak olan basın toplantısı Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur’un yurt dışındaki toplantı programı nedeniyle 16 Eylül Çarşamba gününe ertelendi.

Nef basın toplantısı 4 Eylül'de!

Nef’in bu yılki başarılı performansını değerlendireceği ve yeni projelerini anlatacağı basın toplantısı 4 Eylül 2015 Cuma günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

nef kara cuma kampanyası Haberi

nef kara cuma kampanyası

Amerika'dan dünyaya yayılan Black Friday (Kara Cuma), Türkiye'deki ismiyle Efsane Cuma indirimleri 21 Kasım saat 21.00'de başladı. 

Aynı anda 1 milyon kişinin giriş yaptığı sitelerde 1+1 evler ile bazı otomobillerinin tamamı saatler içinde tükendi

Her yıl Black Friday'de e-ticaret şirketleri rekorlar kırıyor, günlük satış ortalamaları normaline göre 10 kat artıyor.
2018'de tek günde 1 milyar TL cironun elde edildiği alışveriş etkinliğinde bu yıl bir günlük cironun 2 milyar TL'yi görmesi bekleniyor.

SAATLER İÇİNDE 3 EV SATTI

Nef'in satışa çıkardığı Ormantepe projesinde 616 bin TL'den 395 bin TL'te indirilen, 3 adet 1+1 ve 900 bin TL'den 576 bin TL'ye indirilen 1 adet 2+1 daireden 3'ü satıldı. Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, kalan 1 adet 1+1 dairenin de bugün satılmasını beklediklerini söyledi. Sabah...