01 / 05 / 2024

Nef Merter Residence daire fiyatları

Nef Merter Residence daire fiyatları

Dairelerin stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Nef Merter projesinde modüler sistem sayesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde birleştirilebiliyor...

Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyat!

Stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlardan meydana gelen Nef Merter Residence 'de yüzde 1 peşinat kampanyası ile daire sahibi olunabiliyor. İşte Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyat listesi...

Nef Merter ödeme planı!

Stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerden meydana gelen Nef Merter Residence projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. İşte Nef Merter ödeme planı...

Nef Merter'de peşinatı 24 ayda ödeyin!

Teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayı içerisinde yapılması planlanan Nef Merter projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede satışlar 270 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor...

Nef Merter ödeme seçenekleri!

Nef Merter projesinde daireler 2710 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede teslimler Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek. İşte Nef Merter ödeme seçenekleri..

Nef Merter Evleri fiyat listesi!

Nef Merter Evleri'ndeki dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 2 bloktan meydana geliyor. İşte Nef Merter Evleri fiyat listesi...

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık!

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında başlayacak. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 10 - 15 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor.

Nef Merter Konutları nerede?

Nef Merter daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 2 blok halinde yükselen projede daire alanları 39 - 89 metrekare arasında değişiyor. Peki Nef Merter Konutları nerede?

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı'yla taksit ödemeleri 2017'de başlıyor!

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı ile peşinat ödemeleri 24 aya bölünüyor. Böylelikle peşinat taksitleri 2 bin 700 TL'den başlıyor. Banka kredili ödemeler ise 2017'de başlıyor.

Nef Merter ödemeleri!

Stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Nef Merter Konutları Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Nef Merter ödemeleri ile ilgili detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Timur Gayrimenkul Nef Merter Evleri!

Daire teslimleri Eylül 2016'da gerçekleşecek olan Timur Gayrimenkul Nef Merter Evleri 270 bin liradan başlangıç gösteriyor. Satışları devam eden proje 2 blok halinde yükseliyor.

Nef Merter Residence!

Timur Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Nef Merter Residence konut projesinde yer alan dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor.

Nef Merter Rezidans fiyatları!

Metrobüse ve metroya yürüme mesafesinde yer alan Nef Merter 14 Evleri 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki satışları devam eden Nef Merter Rezidans fiyatları ne kadar?

Nef Merter Evleri ulaşım!

Nef Merter Evleri ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayı içerisinde yapılması planlanan proje toplam 399 adet konuttan meydana geliyor.

Nef Merter Residence daire fiyatları Haberi

Nef Merter Residence daire fiyatları

Nef Merter projesi İstanbul Avrupa yakasında Merter'de yer alıyor. Metrobüs ve metro durağına yakın mesafede konumlanan proje Timur Gayrimenkul imzası taşıyor.


Nef Merter Evleri'nde 12 yıllık kira garantisi veriliyor. Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde inşa edilen Nef Merter Konutları'nda yer alan stüdyo daireler 36 metrekare, 1 oda 1 salon daireler ise 56 metrekare alanlarla tasarlandı.


Modüler sistem sayesinde dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde birleştirildiği Nef Merter Residence daire fiyatları 270 bin liradan başlayarak yükseliyor.


Nef Merter ödeme tablosu kapsamında yüzde 25'lik peşinat teslim tarihine kadar her ay yüzde 1 oranında ödeniyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor.


Nef...