29 / 04 / 2024

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında başlayacak. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 10 - 15 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor.

Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri!

Nef Merter Konutları, Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1+1 daire tipleri bulunuyor. Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık!

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salonlardan oluşuyor. 12 yıllık kira garantisi verilen proje İstanbul Güngören'de yer alan Merter'de yükseliyor.

Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyat!

Stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlardan meydana gelen Nef Merter Residence 'de yüzde 1 peşinat kampanyası ile daire sahibi olunabiliyor. İşte Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyat listesi...

Nef Merter Rezidans nerede?

Daire fiyatları 70 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Evleri 'nda banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Merter Rezidans nerede?

Nef Merter'de her ay yüzde 1 peşinat kampanyası!

Merter metrobüs ve metro istasyonlarına yürüme mesafesinde yer alan Nef Merter projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Proje dahilinde 12 yıllık kiralama garantisi veriliyor.

Nef Merter'de 12 yıllık kiralama garantisi!

E-5'e paralel konumda inşa edilecek olan Nef Merter projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Proje'de yer alan 1+0 ve 1+1 daireler 36 metrekareden başlayan alanlardan oluşuyor.

Nef Merter Rezidans adres!

Nef Merter Rezidans adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen proje stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Nef Merter ödeme planı!

Stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerden meydana gelen Nef Merter Residence projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. İşte Nef Merter ödeme planı...

Nef Merter Evleri fiyat listesi!

Nef Merter Evleri'ndeki dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 2 bloktan meydana geliyor. İşte Nef Merter Evleri fiyat listesi...

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık!

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında başlayacak. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 10 - 15 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor.

Nef Merter Konutları nerede?

Nef Merter daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 2 blok halinde yükselen projede daire alanları 39 - 89 metrekare arasında değişiyor. Peki Nef Merter Konutları nerede?

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı'yla taksit ödemeleri 2017'de başlıyor!

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı ile peşinat ödemeleri 24 aya bölünüyor. Böylelikle peşinat taksitleri 2 bin 700 TL'den başlıyor. Banka kredili ödemeler ise 2017'de başlıyor.

Nef Merter ödemeleri!

Stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Nef Merter Konutları Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Nef Merter ödemeleri ile ilgili detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık Haberi

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Merter projesinde satış süreci devam ediyor. Projedeki dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor.


Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor. 


2016 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan Nef Merter Evleri'nde şu şekilde ödeme yapılıyor. Yüzde 25 peşinat ödemesi 24 ayda, kalan yüzde 75'lik ödeme 2 yıl sonra başlıyor. 


Toplam 399 tane daireden meydana gelen Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Projede ayrıca ticari birimler de bulunuyor. 


Nef Merter iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Esra Nur...