06 / 05 / 2024

Nef Online nedir

Nef Online nedir

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle dikkat çeken Nef, dijital satış ofisi “Nef Online”ı tüm müşterilerin kullanımına açtı.

Nef Arsa Kaz Dağları'nda arsa alana ev hediye! Peşin ödemeye 40 bin TL indirim fırsatı!

Nef Arsa Kaz Dağları'nda satışlar devam ediyor. 28 Nisan'a kadar online görüşmelerde peşin ödemede 40 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nef Arsa Kaz Dağları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

2021'de gayrimenkul sektörü yeniden şekillenecek!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçen yıl 1 milyar 52 milyon TL ciro elde ettiklerini, bunun 244 milyon TL'lik kısmını Nef Online üzerinden gerçekleştirdiklerini dile getirerek, 2021 yatırımlarını ve sektör beklentilerini anlattı.

Rhinos Back in Town, Nef’in desteği ile online da gezilebilecek!

Rhinos Back in Town sergisi, üç yıl üst üste Türkiye’nin en beğenilen gayrimenkul şirketi seçilen ve Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında olan tek gayrimenkul şirketi olan Nef sayesinde evlere gidebiliyor.

Nef Online açıldı!

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle dikkat çeken Nef, dijital satış ofisi “Nef Online”ı tüm müşterilerin kullanımına açtı.

Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef Çekmeköy projesinin dükkanları 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor. Projedeki dükkanlar için garantili kira desteği veriliyor. Peki Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef ev değiştirme kampanyası nedir?

Nef ev değiştirme kampanyası ile Nef'in 3 projesinden ev almak kolaylaşıyor. Nef ev değiştirme kampanyası Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli... Peki Nef ev değiştirme kampanyası nedir?

Nef Çekmeköy foldhome konsepti nedir?

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Nef Çekmeköy foldhome konsepti nedir?

Nef kolay yatırım nedir?

Nef yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında daire alacak kişiler için ödemelerde çeşitli imkanlar sunuluyor. Peki Nef kolay yatırım nedir? İşte tüm detayları...

Timur Gayrimenkul Nef 163 projesinin havadan videosu!

Levent'te Timur Gayrimenkul tarafından yükselen Nef 163 projesini www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi

HotelRunner ile konaklama tesisleri online yardım alıyor!

Konaklama sektörüne yönelik çözümler geliştiren CloudArena, bulut bilişim tabanlı dijital konaklama tesisi yönetim ve pazarlama sistemi HotelRunner ile konaklama tesislerinin doğru ve etkin bir online varlığa sahip olmalarını sağlıyor

Nef 09 projesinin havadan görüntüleri!

Timur Gayrimenkul imzasıyla 4. Levent'te inşa edilen Nef 09 projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Nef 11 Kağıthane'nin havadan görüntüleri!

Timur Gayrimenkul Nef 11 Kağıthane projesini www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi

Nef Online nedir Haberi

Nef Online nedir

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerin sahibi olan Nef, dijital satış ofisi “Nef Online”ı tüm müşterilerşn kullanımına açtı.

Nef'in yaptığı açıklamaya göre, koronavirüs salgınıyla beraber perakende sektörünü etkisi altına alan dijital dönüşüm artık gayrimenkul sektöründe de etkilerini gösteriyor. Evden çıkmayan müşterilerine dijital kanallarla ulaşan gayrimenkul şirketleri, onlarca farklı teknolojileri de kullanıma açtı.

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, şimdi de COVİD-19 salgını boyunca evde kalan müşteriler için “Nef Online” dijital satış ofisini "https://online.nef.com.tr" adresinde hayata geçirdi.

Böylece satış ofisi deneyimini tamamen dijital ortama taşıyan şirket, tüm satış süreci fonksiyonlarını özel olarak geliştirdiği dijital platformda güvenli bir şekilde müşterilere sunuyor.

Müşterilere sesli ve görüntülü görüşme imkanı veren Nef Online, ayrıca sanal proje turlarıyla satın almak istenen konutta adeta bir tura çıkmaya da...