29 / 04 / 2024

Nef kolay yatırım nedir?

Nef kolay yatırım nedir?

Nef yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında daire alacak kişiler için ödemelerde çeşitli imkanlar sunuluyor. Peki Nef kolay yatırım nedir? İşte tüm detayları...



Nef kolay yatırım kampanyasına başladı. Yeni nesil yatırım aracı adı verilen kampanya kapsamında daire alacak kişilere ödemelerde çeşitli avantajlar sunuluyor. 


Nef kolay yatırım nedir?

Nef kolay yatırım sayesinde 12 yıl boyunca kiracısı hazır olan ve kredi ödemesinin yarısından fazlasını kiracının karşılayacağı daire sahibi olabilirsiniz. Peşinat ödemesinin 24 ayda ödenebildiği projede ayrıca kresi ödemesi teslimde yani 2 yıl sonra yapılıyor. 


Nef Kolay yatırım reklam filminde anlatılanlar...

"Bugüne kadar iyi bir yatırım yapmak için hep beklediniz. Bir cesaret geldi, sonra “hem kira hem kredi nasıl ödenir?” dediniz, beklediniz. Dalgalandı dediniz, döviz dediniz, parite dediniz, beklediniz. Zaten bu zamanda iyi bi kiracı da nerden bulunur dediniz, sonunda yine beklediniz. İyi ki beklediniz. Karşınızda Nef’in yeni nesil yatırım aracı Kolay Yatırım. Daha fazla beklememek için şimdiden yerinizi ayırtın."



Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com



Geri Dön