14 / 05 / 2024

Nef Ortayaka kampanya

Nef Ortayaka kampanya

Nef Ortayaka fiyatları ne kadar? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor.

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde Sevgililer Günü Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.

Nef Arsa’da yüzde 20 indirim fırsatı! 2 bin 345 lira taksitle arsa sahibi olabilirsiniz!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Nef, son yeniliği Nef Arsa’da yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Sakarya projesi özelinde yüzde 20 indirim yapılıyor.

Nef yüzde 40 indirim kampanyası detayları!

Nef yüzde 40 indirim kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya 14-15 Aralık tarihlerinde geçerli olacak.

Nef Reserve Kandilli yeni kampanya detayları!

Nef Reserve Kandilli yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Nef Kandilli kampanya 2019!

406 daireden oluşan Nef Kandilli'de yeni bir kampanya başladı. Projede yüzde 30 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor...

Eski eviniz gidiyor, yeni bir NEF olarak dönüyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Nef Ev Değiştirme Kampanyası kapsamında Nef Ortayaka, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler ve Reserve Kandilli projeleri yer alıyor. 

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

NEF projelerinde 2 bin 900 TL taksitle konut fırsatı!

NEF, şehir merkezinde bulunan dört projesinde konut sahibi yapacak bir kampanya başlattı. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

NEF 0,98 kredi kampanyası!

NEF, şehir merkezinde yer alan Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yeni bir kampanya başlattı.

NEF projelerinde yüzde 10 indirime ek 120 ay için 0,98 kredi fırsatı!

NEF, şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemi başlattı.

Nef Ortayaka'da 1 haftada 226 konut sattı!

Nef, yeni projesi Nef Ortayaka’nın satışlarına başladı. Projede 1 haftada tam 226 adet konut satıldı...

Nef Ortayaka güncel daire fiyatları!

Nef Ortayaka güncel daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Projeden kişiye özel ödeme planlarıyla konut sahibi olunabiliyor.

Nef Ortayaka daire fiyatları!

Dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat'ın tasarladığı Nef Ortayaka, TEM ile E-5'in ortasında yer alıyor. Projeden kişiye özel ödeme planı avantajı ile ev sahibi olunabiliyor...

Nef Ortayaka kampanya Haberi

Nef Ortayaka kampanya

Nef Ortayaka projesinde satışlar başladı. Projede fiyatlar NEF Ailesi'ne özel olarak 299 bin TL'den başlıyor. 

Şehir merkezi projesi olarak tanıtılan proje Emre Arolat tarafından tasarlandı. 

Haliç'e 5 dakika, TEM ile E-5'in ortasında bulunan proje yeni metro hatları ile her yere kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

Nef Ortayaka yeni raylı ulaşım hatları ve köprülerin tamamına hızlıca ulaşmanızı sağlayan bağlantı yolları ile kolay erişim sunuyor.


Nef Ortayaka lokasyon

Tel:  444 9 633
Web:  Nef Ortayaka