05 / 05 / 2024

Nef Ortayaka son durum

Nef Ortayaka son durum

Nef, yeni projesi Nef Ortayaka’nın satışlarına başladı. Projede 1 haftada tam 226 adet konut satıldı...

Nef Arsa’da yüzde 20 indirim fırsatı! 2 bin 345 lira taksitle arsa sahibi olabilirsiniz!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Nef, son yeniliği Nef Arsa’da yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Sakarya projesi özelinde yüzde 20 indirim yapılıyor.

Nef Reserve Kandilli'de teslimler yıl sonunda! Son daireleri kaçırmayın! 

Boğazın en güzel yerlerinden Kandilli’de konumlanan Nef Reserve Kandilli’de 2.5+1’den 5+1’e kadar  değişen konut tipleri bulunuyor. Projede teslimler 2022'nin sonunda gerçekleştirilecek...

Nef Arsa Çanakkale Biga satışta! Sıfır risk, garantili kazanç!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef'in yeni projesi Nef Arsa Çanakkale Biga satışa çıktı. İşte sıfır risk ve garantili kazanç fırsatı sunulan Nef Arsa ile ilgili detaylar...

Nef Arsa Ilgaz nerede? 

Yeni projelerine son sürat devam eden Nef Arsa Ilgaz projesiyle alıcılarını bekliyor. Peki Nef Arsa Ilgaz projesi nerede konumlanıyor? Nef Arsa Ilgaz projesinin özellikleri neler? İşte ayrıntılar.

Nef tarihin en karlı yatırımına imza attı: Nef Arsa projelerinde satışlar tam gaz!

Türkiye’deki arsaların ortalama bedellerinin son 2 senede iki katına çıktığını vurgulayan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Arsa projesine ilişkin bilgi verdi. Şirketin yeni yatırımlarını da anlatan Timur, sektörü değerlendirdi.

Nef City 82'de sıfır faiz ve 49 ay taksit fırsatı!

Nef City 82'de yılın son fırsatı başladı. Arsa yatırımı yapmak isteyenlere sıfır faiz ve 49 ay taksit fırsatı sunuluyor. 

Nef Reserve Hebil satışa çıktı! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren ve birçok projeye imza atan Nef, Reserve Hebil projesini satışa sundu. Projede fiyatlar 669 bin Euro'dan başlıyor...

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Nef'ten 16 günde 254 milyon TL’lik satış!

Gayrimenkulde hayata geçen faiz indirimi ve kampanyaların sektörü hareketlendirdiğini anlatan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur “Son 16 günde 254 milyon TL’lik satış yaptık. 1 Ocak-15 Haziran dönemde ciromuz da 610 milyon TL’yi aştı” dedi.

Nef, 2019’da 2 bininci konutu teslim etti!

Son 4 yılda 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, konut teslimlerine 2019 yılında da devam ediyor...

Nef’ten toplam 368 milyon TL tahvil ödemesi!

Toplam konut satış tutarında son 4 yılın ideri olan Nef, 50 Milyon TL tutarındaki tahvilin 8. ve son kupon ödemesini gerçekleştirdiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Nef Reserve Yalıkavak'ta teslim heyecanı!

Son 4 yılda 18 proje ve 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, Yalıkavak'ta son denize sıfır koyda yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ın teslimine de Ağustos ayında başladı.

Nef Çekmeköy son 50 daire satışta!

Nef imzasına sahip Nef Çekmeköy projesinde satışlar devam ediyor. Son 50 dairenin satışa sunulduğu projede 0,79 faiz fırsatı sunuluyor.

Nef Ortayaka son durum Haberi

Nef Ortayaka son durum

Nef tarafından hayata geçirilen Nef Ortayaka projesinde 548 adet konutun 226 adedi 1 haftada satıldı. Projede evler yıl sonuna kadar 299 bin TL’den başlayan fiyatlar ve 36 ay vade farksız kişiye özel ödeme planları ile satılacak.

84 MİLYON CİRO 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Rekor satışın gurur verici olduğunu ancak ülke için daha büyük anlam taşıdığını söyleyen Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Bu satış hem markamıza hem de ülke ekonomisine duyulan güvenin bir göstergesi. Halkın ihtiyacına cevap verecek projeler ürettiğinizde, her dönemde bunun karşılığını görüyorsunuz" dedi.

Erden Timur, bir haftada elde ettikleri 84 milyon TL ciro ile yılsonu ciro hedefleri olan 1.7 milyar TL’yi gerçekleştirmeye çok yakın olduklarını söyledi. 

GOPAŞ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi himayesinde yürütülen ve belediye tarafından...