04 / 05 / 2024

Nef Sapanca lokasyon

Nef Sapanca lokasyon

Nef Sapanca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki Nef Sapanca nerede? İşte Nef Sapanca nerede sorusunun  yanıtı ve proje detayları...

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Sapanca projesi mega kent İstanbul'a yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Projede 99 villa ve 78 rezidans yer alıyor. Peki Nef Sapanca projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı. 

Nef Arsa Sakarya 2022 lokasyon!

Nef Arsa Sakarya 2022 lokasyon bilgisine haberimizde yer verdik. Peki Nef Arsa Sakarya  nerde? İşte Nef Arsa Sakarya  2022 lokasyon bilgisi ve proje detayları...

Nef Arsa Eskişehir 2022 lokasyon!

Nef Arsa Eskişehir 2022 lokasyon bilgisine haberimizde yer verdik. İşte Nef Arsa Eskişehir 2022 lokasyon bilgisi ve proje detayları... 

Sapanca Nef fiyatları!

Sapanca Nef fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Sapanca Nef fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Nef Sapanca fiyat!

Nef Sapanca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Nef Sapanca fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Nef Sapanca nerede?

Nef Sapanca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki Nef Sapanca nerede? İşte Nef Sapanca nerede sorusunun  yanıtı ve proje detayları...

Nef Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, Sapanca projesi için ön talep topluyor.

Nef Ortayaka lokasyon!

Nef Ortayaka lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede fiyatlar NEF Ailesi'ne özel 299 bin TL'den başlıyor. 

NEF Brentford London lokasyon!

NEF Brentford London lokasyon bilgisi haberimizde bulunuyor. 73  daireden meydana gelen projede fiyatlar 380 bin Pound'dan başlangıç gösteriliyor. 

Nef Çekmeköy Konutları nerede? İşte lokasyon!

İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy'de yükselen NEF Ormantepe projesinde konut teslimlerinin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor..

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Nef Sapanca lokasyon Haberi

Nef Sapanca lokasyon

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, yeni projeler için start verdi. Nef'in yeni projesi İstanbul'a yakınlığıyla dikkat çeken Sapanca'da yükselecek.

Ön talep sürecinin başladığı Nef Sapanca projesinde 99 villa ve 78 Townhouse bulunuyor. Peki Nef Sapanca nerede?

Nef Sapanca projesinde 5 farklı tipte konut seçeneği bulunuyor. 70 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Nef Sapanca projesinin teslimleri 2023 Mayıs'ta yapılacak.

Nef Sapanca nerede?
Nef Sapanca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Nef Sapanca nerede sorusunun yanıtından önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Ön talep avantajlarının devam ettiği Nef Sapanca projesindeki villalar 3+1, rezidanslar ise 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki villaların alanları 215 metrekareden başlıyor, 425 metrekareye kadar yükseliyor.

Nef Sapanca projesindeki rezidansların fiyatlar 1 milyon 500 bin TL'den, villaların fiyatları ise 4...