22 / 07 / 2024

Nef Şişli projesi

Nef Şişli projesi

Toplam 2 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Nef Şişli projesi, Timur Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor...

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesi için düğmeye bastı. OYAK'ın yeni projesi İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm projesi için karşı komite kurulacak!

İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için bölge sakinlerinden Güzeltepe Kentsel Dönüşüm halk komitesini kurma kararı alındı.

İzmir Çiğli tramvay projesi onaylandı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'deki Çiğli tramvay hattına onay verdi. Projenin ilk etabı, Karşıyaka Çevreyolu İstasyonu’ndan başlayarak bağlantı köprüsüyle Ataşehir ve Çiğli İstasyonaltı mahallelerini, Çiğli İZBAN İstasyonu’nu ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi olacak... 

Gergül İnşaat İzmir Çiğli projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat, İzmir Çiğli'de 91 milyon 500 bin TL'lik yatırımla yeni bir proje inşa edecek. Projede 839 konut ve 255 ofis yer alacak.

Şişli Merkez 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda!

Şişli İlçesi, Merkez Mahallesi, Darülaceze Caddesi ile Çifte Cevizler Caddesi Kesişimi Yol, Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.bugün askıya çıkarıldı.

Nef Brentford London projesi!

Nef Brentford London projesi Nef'in özel müşterileri için satılacak. 73 adet olmak üzere 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçenekleri sunulan projede inşaat devam ediyor. 

Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Kütan Mühendislik imzası taşıyan Loca Şişli projesi E-5 metrobüs ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Peki Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Loca Şişli'de 550 bin liraya! Yeni proje!

Loca Şişli projesi İstanbul Şişli merkezde inşa ediliyor. Fiyatların 550 bin liradan başladığı Loca Şişli'de lansmana özel fiyat ve ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Mint Şişli fiyat!

Levent’in yanı başında bulunan MİNT Şişli projesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 5 kilometre mesafede yer alıyor.  Proje Mint Yapı tarafından inşa ediliyor.  İşte Mint Şişli fiyat listesi 2018!

Wish More Hotel Şişli'de iki yeni otel açacak!

Mardinli Özkök Ailesi, Şişli'deki Sadıklar Pasajı'nı satın alarak beşyıldızlı lüks bir otelin inşaatına başlarken, Harbiye'de de bir başka beş yıldızlı otel projesi üzerinde çalışıyor.

Nef Şişli projesi Haberi

Nef Şişli projesi

Daire tutarının yüzde 35'i peşinat olarak ödendikten sonra geri kalan tutar 36 aya kadar faizsiz taksitlendirildiği Nef Şişli projesi içerisinde yer alan daireler; 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


57 adet daireden oluşan Nef 25 Şişli projesi, 2 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçiriliyor. Projede yüzde 0,59 faiz oranıyla banka kredisi kullanılıyor. 


Nef Şişli projesi içerisinde yer alan 1 oda 1 salon daireler 246 bin TL'den, 2 oda 1 salon daireler ise 405 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. 


Yüzde 3 peşinatla konut sahibi olunan Nef Şişli projesi kapsamında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Projede banka kredisi de kullanılıyor.  


Teslimlerin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planşanan Nef Şişli...