22 / 05 / 2024

nef topkapı projesşi iş gyo nef topkapı ön talep

nef topkapı projesşi iş gyo nef topkapı ön talep

İş GYO ve Nef’in şehir yaşamına yeni bir soluk kazandıracak projesi için 1 haftada 4.000’den fazla talep geldi. Turgay Tanes, “Sektörün iki büyük firması olarak topluma somut fayda sağlayacak bir iş birliği gerçekleştirdik." dedi.

Özak GYO Topkapı projesi başlıyor! Yeni proje! 

Özak GYO Topkapı projesi için müteahhit şirket seçildi. Özak GYO Topkapı projesini, geçtiğimiz günlerde Tekfen Holding'ten aldığı Zeytinburnu'ndaki arazide hayata geçirecek. Peki Özak GYO Topkapı projesini hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için de ön talep topluyor. Peki Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi...

Nef Meram ön talep topluyor! 157 villalık yeni proje!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için düğmeye bastı. Nef'in Konya projesinde 157 villa yer alacak.

Dia Centro Topkapı projesiyle 254 yeni konut geliyor!

Dia Centro Topkapı projesi için düğmeye basıldı. Söz konusu projede 254 adet konut ve 33 adet ticarethane yer alacak. İşte detaylar...

Nef Arsa’da yüzde 20 indirim fırsatı! 2 bin 345 lira taksitle arsa sahibi olabilirsiniz!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Nef, son yeniliği Nef Arsa’da yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Sakarya projesi özelinde yüzde 20 indirim yapılıyor.

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Nef Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, Sapanca projesi için ön talep topluyor.

Bakırcı Topkapı projesi ön satışta!

Bakırcı Yapı ve Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Topkapı Projesi için start verdi. Projede yer alan 264 konut ön satışa sunuldu...

Bakırcı Yapı Topkapı fiyat!

Bakırcı Yapı Topkapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Bakırcı Yapı Topkapı projesi için düğmeye basıldı. Projenin ÇED süreci başladı. 

Bakırcı Yapı Topkapı projesi geliyor! Yeni proje!

Bakırcı Yapı ve Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Topkapı projesi için start verdi. Proje için ÇED süreci başladı.

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Rhinos Back in Town, Nef’in desteği ile online da gezilebilecek!

Rhinos Back in Town sergisi, üç yıl üst üste Türkiye’nin en beğenilen gayrimenkul şirketi seçilen ve Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında olan tek gayrimenkul şirketi olan Nef sayesinde evlere gidebiliyor.

Eski eviniz gidiyor, yeni bir NEF olarak dönüyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Nef Ev Değiştirme Kampanyası kapsamında Nef Ortayaka, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler ve Reserve Kandilli projeleri yer alıyor. 

nef topkapı projesşi iş gyo nef topkapı ön talep Haberi

nef topkapı projesşi iş gyo nef topkapı ön talep

Mayıs ayında satışa çıkması planlanan projede İş GYO ve Nef güvencesi ön talep döneminde yoğun talep getirdi.

İnşa edilecek proje, küçük bir şehir ölçeğinde olup ayrıntılı master-plan’ı ve sanayi dönüşümüne getirdiği yeni yaklaşımla dikkat çekiyor.

Türkiye’nin iki gayrimenkul devi İş GYO ve Nef, şehir yaşamı için örnek teşkil etmesi amacıyla birlikte gerçekleştirecekleri ilk projenin adını inistanbul olarak belirledi. Ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerin ve  yatırımcıların yoğun ilgisini çeken proje bir hafta içerisinde 4 binin üzerinde talep aldı. İş GYO ve Nef’in kemikleşmiş yatırımcı kitlesinin projenin satışlarında büyük paya sahip olacağı belirtilirken, bu sayede projenin satış sürecinin kısa sürede tamamlanacağı öngörülüyor.

İstanbul Topkapı’da eski Şişecam fabrikasının bulunduğu araziye inşa edilecek proje, adeta küçük bir şehrin inşasını temel alan ayrıntılı “master-plan”ı, şehrin...