06 / 05 / 2024

nef topkapıda payını artırdı

nef topkapıda payını artırdı

İş GYO ve Nef, Topkapı bölgesindeki projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yüzde 75 İş GYO, yüzde 25 Nef hisse paylaşımı ile satın alınmış olan arazinin mülkiyeti, yeni yapılan satış işlemi ile yüzde 50-yüzde 50 şeklinde paylaşılacak hazırlanıyor...

Nef Arsa'da hafta sonuna özel 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin detaylarını merak ettiği Nef Arsa'da 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı. İşte Nef Arsa 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası ile ilgili detaylar...

Hane halkı bütçesinde en fazla pay gıda harcamasına ayrıldı: Tüketim harcamalarında gıda payı yükseldi! 

Hanehalklarının tüketim amaçlı yaptığı harcamalar içinde gıda harcamalarının payının arttığı belirlendi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o rakamlar...

Nef Arsa’da yüzde 20 indirim fırsatı! 2 bin 345 lira taksitle arsa sahibi olabilirsiniz!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Nef, son yeniliği Nef Arsa’da yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Sakarya projesi özelinde yüzde 20 indirim yapılıyor.

İnistanbul Topkapı'da 2 bin konut teslim edilecek!

Yaklaşık 6000'in üzerinde konut teslimi yapan Nef, yeni konutların teslimine 2019'da da devam ediyor. Nef, İş GYO ile birlikte geliştirdikleri İnistanbul Topkapı projesinde de 404 konutun teslimine başladı.Tüm etapların tamamlanmasıyla İnistanbul Topkapı’da teslim edilen konut sayısı 2 binin üzerin

GSD Denizcilik Gayrimenkul 9 Kasım'da pay geri alımı yaptı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret, 9 Kasım 2018 tarihinde Borsa İstanbul'da pay geri alım işlemi yaptı...

Akzirve Topkapı'da peşinde yüzde 20 indirim!

Akzirve Topkapı'da peşinde yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Lansmanın Eylül-Ekim 2018 döneminde yapılacağı proje İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.

Ert Plus Topkapı'da 750 bin TL'ye 3+1! Yeni Proje!

Ert Plus Topkapı projesi Ert Plus İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da hayata geçiriliyor. Projede 3+1 daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. 

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Nef Apa Nef Plaza'da hayat başladı!

Gayrimenkul sektöründe faliyet gösteren Nef'in hayata geçirdiği Apa Nef Plaza'da yaşam başladı. Apa Nef Plaza'nın lansmanı gerçekleşti.

Beyaz Park Topkapı'da faiz oranları yüzde 0.69'a çekildi!

İstanbul’un en değerli bölgesi Topkapı’da nitelikli konut projesine imza atan Beyaz İnşaat’ın Beyaz Park Topkapı projesi yatırımcıların çoğunlukla tercih ettiği proje olurken, firma talebi karşılamaya yönelik avantajlı ödeme planları sunuyor.

GSD Denizcilik Gayrimenkul Borsa İstanbul'da pay geri alımı yaptı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda, Borsa İstanbul'da pay geri alım işlemlerini yayınladı.

Nef Bodrum'da ön satışlar başladı!

Nef ve Timur Gayrimenkul'ün İstanbul dışındaki ilk projesi, Nef Bodrum'da ön satışlar başladı. Nef Bodrum yazlık konseptiyle 460 metre sahil şeridiyle hayata geçiriliyor.

Beyaz Park Topkapı'da fiyatlar 410 bin liradan başlıyor!

Beyaz İnşaat tarafından Topkapı’da inşa edilen Beyaz Park Topkapı projesi, 60 ay vadeye yüzde 0.95 oranındaki özel faiz avantajıyla satışa sunuluyor. Projedeki konut fiyatları 410 bin liradan başlıyor.

nef topkapıda payını artırdı Haberi

nef topkapıda payını artırdı

Projeler geliştirmek için bir araya gelen İş GYO ve Nef, Topkapı bölgesindeki projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yüzde 75 İş GYO, yüzde 25 Nef hisse paylaşımı ile satın alınmış olan arazinin mülkiyeti, yeni yapılan satış işlemi ile yüzde 50-yüzde 50 şeklinde paylaşılacak hazırlanıyor. 


Yüzde 75 İş GYO ve yüzde 25 Nef mülkiyet payı ile alınmış olan 80 bin metrekarelik arsanın, yüzde 25'lik kısmı 94 milyon Kentsel dönüşüm kapsamında sektöre katma değer kazandıracak projeler üretmek için bir araya gelen İş GYO ve Nef, geniş bir hedef kitlenin farklı ihtiyaçlarına cevap verebilecek projesini Topkapı'da, daha önce mülkiyeti Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketi'nden satın alman arsa üzerinde hayata geçirmeye bedel karşılığında, Nef e devredildi. 

Böylece, Iş GYO...