03 / 05 / 2024

Nef Vakfı köy inşası

Nef Vakfı köy inşası

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yasemin Salih, bugünkü köşesinde afet bölgesinde yaraların sarılması için yapılacakları kaleme aldı.

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Cumhuriyet Köyü'ndeki Atatürk Korusu kiraya verildi iddiası!

İstanbul Beykoz'da Atatürk’ün talimatıyla kurulan Cumhuriyet köyündeki korunun, Rize Kalkandelen Vakfı’na kiraya verildiği belirtildi.

Öğretmenlerden Kadıköy Belediyesi ve İBB’ye restorasyon çağrısı!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, Kadıköy Kızıltoprak’ta Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği’nin kullandığı fakat mülkiyeti Sultan Selim Hanı Kadim Vakfı’na verilen “bahçeli köşkten” öğretmenlerin tahliyesine ilişkin durdurma kararına itirazları reddetti.

Nef Vakfı'ndan Kovid-19 mücadelesine sağlık ekipmanı desteği!

Covid-19 salgınıyla mücadeleye ilk günden beri destek veren Nef Vakfı, tüm Türkiye’deki hastanelerde ihtiyaç duyulan malzemelerin üretimi ve tedariki için harekete geçti.

Kadıköy’de imam hatip lisesi yanına AVM planı mahkemeden döndü!

Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişiklik 4 yıl sonra iptal edildi.

Nef açık artırma fiyat!

Nef'in 13 projedeki mağaza ve ofisleri satışa sunuluyor. Satışlar açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek. İşte Nef açık artırma fiyat listesi.

NEF Gölköy fiyat!

Ağaç kesilmeden hayata geçirilen NEF Gölköy projesi Emre Arolat tarafından tasarlanıyor. NEF Gölköy fiyatları 3 milyon Euro'dan başlıyor ve 10 milyon Euro'ya kadar çıkıyor. 

Nef Ormantepe Çekmeköy satılık ev fiyatları!

Nef Ormantepe Çekmeköy satılık ev fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor. Nef Ormantepe Evleri'nde yüzde 1 peşinat fırsatı bulunuyor...

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Vakfı burs başvuruları, 1 Ekim’de başlıyor!

Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve belirlenen kriterlere uygun olan öğrencilerin eğitim hayatlarına, “Yüksek Eğitim Bursu” ile destek oluyor.

Nef Vakfı yüzlerce kadına gelir kapısı oluyor!

Dağıtılabilir kârının yüzde 51’ini sosyal sorumluluk projelerine ayıran Nef, Nef Vakfı çatısı altındaki Hay Atölye ile yüzlerce kadına da gelir kapısı olmaya devam ediyor.

Nef, karının yüzde 51'ini Nef Vakfı'na bağışlıyor!

Nef Vakfı'nın odağı insan. Çocuklardan, gençlere, kadınlardan, engellilere, mültecilere kadar herkese destek vermeyi hedefleyen Vakıf, hem destek alanı hem destek vereni diriltmek üzerine kuruyor felsefesini.

Nef Vakfı köy inşası Haberi

Nef Vakfı köy inşası

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yasemin Salih, bugünkü köşesinde afet bölgesinde yaraların sarılması için yapılacakları kaleme aldı.

İşte Yasemin Salih'in 'Yangından etkilenen orman köyleri yeniden inşa edilecek' başlıklı yazısı...

Afet bölgesinde yaraların sarılması amacıyla “Sosyal Pazaryeri” uygulaması devreye alındı. Nef Vakfı ile de yanan köyleri yeniden inşa etmek için büyük bir projede anlaşıldı.

Türkiye’nin dört bir tarafından gelen yangın görüntüleri ülkeyi üzüntüye boğdu. Yüzlerce can, ormanlarla beraber yok olurken, orman yangınlarının yaşandığı alanda sivil dayanışma ön plana çıkıyor. Deprem ve sel felaketlerinde yaşandığı gibi afet bölgesinde yine müthiş bir sivil dayanışma sergileniyor. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen sivil toplum kuruluşlarının profesyonel destek ekipleri, AFAD ve Kızılay ile koordineli şekilde çalışma yürütüyor. Bu çalışmalarda bütün profesyonellerin işaret ettiği bir konu bulunuyor o da verimli...