03 / 05 / 2024

Nef Vakfı yangın

Nef Vakfı yangın

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yasemin Salih, bugünkü köşesinde afet bölgesinde yaraların sarılması için yapılacakları kaleme aldı.

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası'ndan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi ülkemizin dört bir tarafında süren yangınlar sonucu okulunu, konutunu, işini, geçim kaynaklarını kaybedenlere umut olacak.

Nef Vakfı'ndan Kovid-19 mücadelesine sağlık ekipmanı desteği!

Covid-19 salgınıyla mücadeleye ilk günden beri destek veren Nef Vakfı, tüm Türkiye’deki hastanelerde ihtiyaç duyulan malzemelerin üretimi ve tedariki için harekete geçti.

Nef Vakfı yüzlerce kadına gelir kapısı oluyor!

Dağıtılabilir kârının yüzde 51’ini sosyal sorumluluk projelerine ayıran Nef, Nef Vakfı çatısı altındaki Hay Atölye ile yüzlerce kadına da gelir kapısı olmaya devam ediyor.

Erden Timur: Nef, çalışanların şirketi!

Erden Timur, dağıtılabilir kârının yüzde 51’ini Nef Vakfı’na bağışlayarak değerlendiriyor. Kendi deyimiyle 'önemli bir davası' var.

Nef, karının yüzde 51'ini Nef Vakfı'na bağışlıyor!

Nef Vakfı'nın odağı insan. Çocuklardan, gençlere, kadınlardan, engellilere, mültecilere kadar herkese destek vermeyi hedefleyen Vakıf, hem destek alanı hem destek vereni diriltmek üzerine kuruyor felsefesini.

Nef Vakfı’nda öğrencilere 12 ay kesintisiz burs desteği!

7'den 70'e desteğe ihtiyaç duyan herkesin hayatına dokunan Nef Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız ve 12 ay kesintisiz burs desteği sunuyor. 14 Ekim’e kadar devam eden burs başvurularına, 2 haftada 1.500’ün üstünde başvuru geldi.

Hakkari Çukurca'daki orman yangını devam ediyor!

Orman İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve TEMA Vakfı şubelerine bildirildiği halde herhangi bir müdahalenin yapılmadığından, yangın giderek büyümektedir. Şimdiye kadar yaklaşık yirmi hektarlık meşe alanının yandığı belirtildi.

Numan Gülşah, Hafız Efendi Konağı yangınıyla ilgili açıklama yaptı!

Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Kocaeli Temsilcisi Numan Gülşah, "Kimseyi suçlamak istemiyoruz ama mahalle sakinlerinin çektiği fotoğraflardan aynı anda iki ayrı yerde yangının çıkmış olması çok düşündürücü" dedi...

Yeniköy Aya Nikola Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı’na ait binada yangın çıktı!

Yeniköy Aya Nikola Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı’na ait 2 katlı ahşap binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yoğun dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

Adana'da ısı yalıtım malzemeleri üreten fabrikada yangın çıktı!

Adana'da organize sanayi bölgesinde ısı yalıtım malzemeleri üreten bir fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Nef Vakfı yangın Haberi

Nef Vakfı yangın

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yasemin Salih, bugünkü köşesinde afet bölgesinde yaraların sarılması için yapılacakları kaleme aldı.

İşte Yasemin Salih'in 'Yangından etkilenen orman köyleri yeniden inşa edilecek' başlıklı yazısı...

Afet bölgesinde yaraların sarılması amacıyla “Sosyal Pazaryeri” uygulaması devreye alındı. Nef Vakfı ile de yanan köyleri yeniden inşa etmek için büyük bir projede anlaşıldı.

Türkiye’nin dört bir tarafından gelen yangın görüntüleri ülkeyi üzüntüye boğdu. Yüzlerce can, ormanlarla beraber yok olurken, orman yangınlarının yaşandığı alanda sivil dayanışma ön plana çıkıyor. Deprem ve sel felaketlerinde yaşandığı gibi afet bölgesinde yine müthiş bir sivil dayanışma sergileniyor. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen sivil toplum kuruluşlarının profesyonel destek ekipleri, AFAD ve Kızılay ile koordineli şekilde çalışma yürütüyor. Bu çalışmalarda bütün profesyonellerin işaret ettiği bir konu bulunuyor o da verimli...