21 / 05 / 2024

nef yapı 2015 projeleri

nef yapı 2015 projeleri

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, ülke ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olarak gösterdiği inşaat sektörünün son 15 yıldır dünyaya örnek projeler ürettiğini dile getirdi.

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Nef Sancaktepe nerede yapılıyor?

Nef Sancaktepe projesinde satışlar yakında başlayacak. Timur Gayrimenkul'ün yeni projesi Nef Sancaktepe nerede yapılıyor? İşte projeden detaylar...

Pana Yapı, 2015 yılının 'En Çok Satış Yapanlar' listesine girdi!

Gayrimenkul sektörünün başarılı firmalarından Pana Yapı, sektörü mercek altına alan ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’ kapsamında 2015 yılının ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmaları arasında yerini aldı.

Nef'ten ABD'de darbe karşıtı ilan!

Türk inşaat şirketi Nef Yapı, FETÖ'nün darbe girişimine karşı ABD'de The New York Times gazetesinde bir ilan yayımladı.

Yeşil Yapı kar payı dağıtmayacak!

Yeşil Yapı 2015 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararını Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada kar dağıtımı yapılmayacağı belirtildi.

2015 yılında 164 bin 327 ihale yapıldı!

Türkiye kamu yönetiminde önemli reformlara imza atarken, çok sayıda firma teknik şartları tamamlayamadığı için binlerce ihalenin iptal edildiği ortaya çıktı. 2015 yılında 164 bin 327 ihale yapılırken, 17 bin 577’si, ihale tarihinden sonra iptal edildi.

2015'te alınan yapı ruhsatları yüzde 16,4 geriledi!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun şubat ayı sonuçları açıklandı. Rapora göre, konut ve konut dışı bina yapı ruhsatlarında 2015 yılında alınan toplam yapı ruhsatlarında geçen yıla göre azalma yaşandığı görüldü.

Türk Yapı Sektörü 2015 Raporu açıklandı!

YEM tarafından hazırlanan "Türk Yapı Sektörü 2015 Raporu"na göre dünya genelinde inşaat harcamaları 2015 yılında nominal olarak değer bazında yüzde 4 büyüdü ve 9,72 trilyon dolara ulaştı.

Yapı izin istatistikleri Ocak-Aralık 2015!

Ocak - Aralık 2015 dönemine ait yapı izin istatistikleri Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Buna göre, yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü yüzde 16,4 azaldı..

Yapı Kredi Koray GYO 2015 yılı faaliyet raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ilişkin faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte faaliyet raporu...

Van’da 2015'te yol çalışmalarına 172 milyon TL yatırım yapıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Van’ın büyükşehir statüsü almasının ardından 2015 yılında sorumlu olduğu 6 bin kilometre ağında çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiği bildirildi.

Kağıthane'de 2015'te 949 yapı ruhsatı verildi!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç birim ziyaretlerine İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile devam etti. 2015 Yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri de masaya yatırıldı.

nef yapı 2015 projeleri Haberi

nef yapı 2015 projeleri
Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, 2000'li yıllarla birlikte sektörün Türkiye'yi uluslararası arenada temsil eder hale geldiğini söyledi. "İnşaat sektörü ülkemizde ekonominin lokomotifi konumundaki sektörlerden biridir" diye konuşan Timur, şunları söyledi: "2012 yılı verilerine göre dünyanın en büyük 225 müteahhidi arasında 33 Türk firması yer almaktadır. 2000'li yıllar ise Türk inşaat sektörü için milat oldu. Yeniden gündeme gelen kentsel dönüşüm ile gayrimenkul sektörü ekonominin yine lokomotifi haline geldi. Son 15 yıldır, Türkiye'de geliştirilen konut projeleri dünyaya örnek teşkil eder niteliktedir. Bu sayede ekonomimiz de küresel ekonomik krizlere rağmen gelişen ekonomiler arasında yer aldı. Bugün uluslararası kalitede inşaat tekniğimiz ve üretimimizle ilerliyoruz" dedi.


Tüm bu gelişmelere rağmen sektörün pek çok alanda 'alacağı yol' olduğunu belirten Timur, "Bugün Türkiye'nin yapı stoğu 20...