15 / 05 / 2024

nef yeni merter projesi

nef yeni merter projesi

Konut satışları tamamlanan Nef Kağıthane 03 ve yoğun ilgi gören Nef Merter 12 ile 23 günde 800’den fazla aileyi ev sahibi yapan Nef, yine Kağıthane ve Merter’de toplam 510 Milyon TL değerinde iki yeni projesini daha hayata geçiriyor...

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 

Nef Arsa Çanakkale ön satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef, yeni projesi Nef Arsa Çanakkale ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef arsa geliştirip satacak!

Gayrimenkul şirketi Nef, konut ve öğrenci yurdu yatırımlarından sonra yeni bir alana daha adım attı. Nef yeni yılda arsa geliştirip satacak.

Nef yeni yıla yeni hedeflerle giriyor!

3 yıl boyunca sektörün en beğenilen şirketi seçilen Nef, bir yılda 2 bin 47 konut teslim etti. Firma, yeni yıla yeni yatırımlarla girmeye hazırlanıyor.

İnistanbul Topkapı'da 2 bin konut teslim edilecek!

Yaklaşık 6000'in üzerinde konut teslimi yapan Nef, yeni konutların teslimine 2019'da da devam ediyor. Nef, İş GYO ile birlikte geliştirdikleri İnistanbul Topkapı projesinde de 404 konutun teslimine başladı.Tüm etapların tamamlanmasıyla İnistanbul Topkapı’da teslim edilen konut sayısı 2 binin üzerin

Nef Ortayaka'da 1 haftada 226 konut sattı!

Nef, yeni projesi Nef Ortayaka’nın satışlarına başladı. Projede 1 haftada tam 226 adet konut satıldı...

Nef 3D yazıcı ile ev yapacak!

Konut yapımında metodu değiştiren Nef, yeni atılımlara hazırlanıyor. Şirket bu yıl 3D yazıcı ile ev yapacak....

Nef yeni ofis binasına taşındı!

Bugüne kadar bir çok projede imzası bulunan, son 3 yılda 7000'den fazla kişiyi kendi evleri ve ofisleri ile buluşturan Nef, yeni ofis binasına taşındı.

Nef Bahçelievler görücüye çıktı!

Nef, yeni projesi Nef Bahçelievler’i 1 milyar TL’yi aşan yatırım değeri ile hayata geçirmeye hazırlanıyor. Nef Bahçelievler ayrıca şehir merkezinin en yeşil projesi olma özelliğine sahip.

Nef Novu Merter ödeme bilgisi!

Nef Novu Öğrenci Yurdu projesi İstanbul Merter'de yer alıyor. Nef Novu Öğrenci Yurdu projesi bu yıl Eylül ayında hizmete açılacak...

Nef NOVU Merter Eylül'de hizmette!

Merter'de üniversitelere yakın olarak konumlandırılan Nev Novu projesi Nef imzası taşıyor. Nef NOVU 28 bin metrekare kapalı alanı ve 837 yatak kapasitesiyle Eylül ayında Merter'de hizmet veriyor.

nef yeni merter projesi Haberi

nef yeni merter projesi

Konut satışları tamamlanan Nef Kağıthane 03 ve yoğun ilgi gören Nef Merter 12 ile 23 günde 800’den fazla aileyi ev sahibi yapan Nef, yine Kağıthane ve Merter’de toplam 510 Milyon TL değerinde iki yeni projesini daha hayata geçiriyor. 

İstanbul’un şehir merkezinde, iş dünyasının kalbinin attığı lokasyonlarda yatırım değeri yüksek projeler geliştiren Timur Holding markası Nef, karşılaştığı yoğun talep dolayısıyla iki yeni projesini daha, 2013 yılı bitmeden satışa çıkarıyor. İstanbul’un merkezinden uzaklaşmadan konforlu bir konut ve ofis hayatı sunan Nef Merter 13 ve Nef Kâğıthane 08 Haziran 2016’da teslim edilecek.


 Bin 115 konut 461 ofis sattı

Projelerin lansman toplantısında konuşan Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur; 2013 yılının gayrimenkul sektörü ve Nef açısından olumlu bir yıl olduğunu dile getirerek; “2013 yılı Nef için...