30 / 04 / 2024

nefes alan bina

nefes alan bina

MYDONOSE Showland ve Haliç Metro Geçiş Köprüsü projelerinin mimarı Hakan Kıran, müteahhit olarak yatırımlarına devam ediyor. Dışarıya açılmayı planlayan Mimar Hakan Kıran, nefes alan bina yapacak.

Milli Emlak'tan 3 ilde kiralık arazi ve bina! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir, Isparta ve Artvin'de yer alan bina ve araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları...

Yeni binalarda elektrikli şarj ünitesi zorunlu! Bina ve AVM'lerde kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı?

Türkiye’de elektrikli araçlara olan talep yılın ilk 9 ayında, geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 862,8 arttı. Peki bina ve AVM otoparklarında kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı? İşte o rakamlar...

Samsun Büyükşehir 8 taksitle bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Samsun Büyükşehir, Atakum'da bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul ve arsanın yüz ölçümü 3 bin 421 metrekare olarak açıklandı.

Nefes Koru Göktürk satışta! 202 yeni konut, 10 ticari alan Nisan 2025'te teslim!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İstanbul Göktürk'te konumlanan projede toplam 202 yeni konut 10 ticari alan inşa ediliyor. İşte  Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Sancaktepe'de 9 bina ile 4 arsa satılıyor! Taksit fırsatını kaçırmayın!

İstanbul ili Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ili, Yenidoğan, Abdurrahmangazi, Paşaköy ve Samandıra Mahallelerinde yer alan bina ve arsaları taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Doların değer kaybetmesi gümüşe yaradı! Gümüş tozu dumana kattı!

Gümüş fiyatları 26 Ekim 2022 Perşembe günü yükselişe geçti. ABD doların değer kaybetmesi ile nefes alan gümüş değer kazanarak tozu dumana kattı. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? 26 Ekim 2022 gümüş fiyatları.

Türkiye genelinde 4 ayda yapı ruhsatı alan bina sayısı belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, ocak-şubat ve mart aylarını kapsayan yılın ilk çeyreğinde yapı ruhsatı verilen bina sayısı, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22,5 azaldı. Yapı ruhsatı verilen yapılan yüzölçümündeki gerileme de yüzde 21,8 oldu.

Limonlu Bahçe Konakları'nda büyük ön talep fırsatı!

Ümraniye’nin ‘En Nefes Alan Projesi’ olarak nitelendirilen ve Akyapı tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede toplam 509 daireye ve 148 adet ticari alana yer veriliyor.

Erzincan'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa!

Erzincan İcra Dairesi Erzincan Merkez Aydoğdu Mahallesi'nde yer alan bina ve arsayı 9 milyon 527 bin 965 TL bedelle satışa çıkardı. 

Bahçelievler'de hasar alan bina onarılıyor!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hasar alan bina belediye ekipleri tarafından onarılıyor. 

nefes alan bina Haberi

nefes alan bina

Göktürk bölgesinde Larus Palas adlı bir konut projesi inşa eden Hakan Kıran, aynı bölgedeki yeni projesi Larus Loft için düğmeye bastı. 119 dairelik projesinde nefes alan bir bina yapacaklarını söyleyen Kıran, “Yeni yapılarda, ‘kimyasalı fazla’ yalıtım malzemeleri kullanılıyor. Ben mimar olarak eleştirdiğim bu uygulamayı kendi projemde yapmadım. Perlit adı verilen doğal, kimyasal yönü ağır basmayan ve iyi yalıtım özelliği olan bir ürün kullandım. Binalara nefes aldıran bu malzemenin endüstrisi geliştirilmeli ve kullanımı artmalı” dedi. 


Kasaba ölçeğinde büyük proje planladıkları söyleyen Kıran, “Yurtdışından ortaklık teklifleri geliyor. Larus markasını hem Türkiye’nin illerinde hem de yurtdışında büyüteceğiz” dedi. Hem mimar hem de yatırımcı olarak bir projede yer almasının tasarımda özgürlük yarattığına dikkat çeken Kıran, kimse almaz, yeterince ekonomik değil gibi müteahhit eleştirilerinin gölgesinde...