03 / 05 / 2024

Nefes Residence tapu teslimleri

Nefes Residence tapu teslimleri

Pusula İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Rüya Prestij Residence ve Nefes Residence projesinde tapu teslimlerine başladı. Projeler Pusula İnşaat güvenilirliğiyle hızla ilerliyor...

NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019!

Güneşli'de Basın Ekspres'te hayata geçirilen NG Residence projesinde 306 adet daire yer alıyor. Tapu tesliminin hemen yapıldığı projede fiyatlar 965 bin TL'den başlıyor. İşte NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019...

NG Residence’tan 0.99 faiz kampanyası!

NG Residence projesi yatırımcılarını yüzde 0.99 faiz oranı, 180 ay vadeli, avantajlı bir kampanya ile buluşturuyor. Yatırımcılar ayrıca hemen tapu- hemen teslim avantajı yaşıyor...

NG Residence'de hemen tapu hemen teslim!

NG Residence, bölgedeki konut fiyatları ve satış hareketliliğine yön veriyor. Tapuların hemen verilmesi ve daire sahiplerinin de vakit kaybetmeden kazanmaya başladığı NG Residence 1+1'lerde 2 bin TL, 2+1'ler de ise 3 bin 500 TL’lere varan kira getirisi sunuyor...

Devlet destekleri inşaat sektörüne nefes aldırıyor!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nemli, devlet destekleriyle başlatılan ve süresi uzatılan tapu ve KDV indirimi hakkında konuştu. Nemli, ''Devlet destekleri inşaat sektörüne nefes aldırıyor'' dedi.

NG Residence’ta peşin alımlarda hemen tapu dönemi başladı!

Basın Ekspress’in yükselen yıldızı NG Residence’ta teslimler başladı. NG Residence projesi toplamda 306 adet daireden meydana geliyor. 

Kurtköy Paragon'da 538 bin TL'ye! Hemen tapu fırsatı!

Olivium, Kent Meydanı gibi alış veriş merkezleri, Bostancı Paragon Residence gibi konut projelerinden sonra Kurtköy Paragon'a imza atan Küçükçalık Grubu, hemen tapu fırsatı sunuyor...

Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar? İşte ödeme planı!

Doğanın içinde ve merkezi noktalara yakın mesafede yükselen Resim İstanbul Nefes Evleri'de hemen teslim hemen tapu fırsatı sunuluyor. Peki Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar? İşte ödeme planı!

Sianji Residence'ta hemen tapu!

Sianji Group, Bodrum Kadıkalesi’nde Türkiye’de ilk kez uygulamaya geçirdiği “İster yaşa ister kirala” konseptine sahip Sianji Residence ile sektöre yeni bir soluk kazandırdı. Sianji Residence’tan ev sahibi olanlar yılda minimum 30 bin Euro kazanç elde edebiliyor.

Avrupa Residence and Office Ataköy fırsatlar başladı!

Artaş İnşaat’ın Ataköy’de inşa ettiği Avrupa Residence & Office Ataköy’de, hemen teslim dairelerde 36 ay vade farksız konut sahibi olma fırsatı sunuldu. Tapu teslimlerinin de yapıldığı projede konut fiyatları 714.960 TL’den başlıyor.

Konut satışında hem satıcı hem alıcı rahat nefes aldı!

Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça, tapu harcında indirim kararını değerlendirdi. Akça, uygulamanın hem satıcı hem de alıcıya rahat nefes aldıracağını söyledi.

Bodrum Flipper Residence fiyatları!

Bodrum Flipper Residence fiyatları 480 bin dolardan başlayarak değişiyor. Bodrum Yalıkavak'ta yer alan Flipper Residence projesinde daireler ve tapu teslimleri hemen yapılıyor...

Kemer'de vatandaşlar tapu sevinci yaşadı!

Kemer Belediyesi yaptığı imar uygulaması ile Aslanbucak Mahallesinde ikamet eden vatandaşlara derin bir nefes aldırdı. Gül’ün makamında yapılan tapu dağıtım törenine katılan arazi sahipleri başkan Gül’e bir kez daha teşekkür ettiler.

Mai Residence'ta aylık 1.490 TL taksiyle! Hemen tapu teslim!

İster yatırım, ister kullanım amacıyla gayrimenkul sahibi olmayı amaçlayanlar için farklı lokasyonlarda kaçırılmayacak fırsatlar sunan Evdekifirsat.com, düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Mai Residence’da ayda 1.490 TL taksitle...

Nefes Residence tapu teslimleri Haberi

Nefes Residence tapu teslimleri

Pusula İnşaat markalı konut projelerinin yeni merkezi Beylikdüzü bölgesinde, mimarisi, farklı daire seçenekleri,geniş ve teraslı katları ile dikkat çeken Rüya Prestij Residence ve Nefes Residence projesinde tapu teslimlerine başladı. Projeler Pusula İnşaat güvenilirliğiyle hızla ilerliyor.


Nefes Residence

Rüya Nefes Residence ‘da tapular hazırlandı ve gruplar halinde tapuların dağıtımına başlandı. Gruplar tapularını almaya devam ediyor. Tapu dağıtımları Şubat 2014 ‘e kadar tamamlanmış olacak.

Projede kaba inşaatı bitirildi.Dış cephe ve ince çalışmalarının %90 ‘ı tamamlandı.Proje teslimleri Şubat 2014 tarihinde yapılacak.

Esenyurt’ ta 6.950 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Nefes Residence projesi  254 konut, 15 ticari üniteden meydana geliyor. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 2 blok halinde, 10 kat olarak inşa edilen projede; 2 kat ticari alanlar için,8 kat ise konutlara ayrıldı.


Projelerde satışlar ve inşaat çalışmaları...