29 / 04 / 2024

Nefi Ülken

Nefi Ülken

Pruva Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nefi Ülken, Burç Yergün tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Mayıs'ta kuruldu.

Gayda Group İnşaat Petrol Ürünleri Otomotiv Lojistik Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gayda Group İnşaat Petrol Ürünleri Otomotiv Lojistik Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te  bin TL sermaye bedeli ile Gülken Subaşı tarafından kuruldu.

Nefi Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefi Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hande Demirler tarafından kuruldu.

Sigorta sektörü ilk altı ayda yüzde 19 artış gösterdi!

Yılın ilk 6 ayında sigorta sektöründe 33.2 milyar liralık prim üretildi. Axa Sigorta Üst Yöneticisi Yavuz Ölken sigorta pazarındaki güncel gelişmeleri değerlendirdi.

Eda Group İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eda Group İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülken Bana tarafından kuruldu. 

Nefi İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Nefi İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Eksik tarafından kuruldu.

Şehir hastanelerinin ihaleleri arasındaki farklılıklar TBMM'de!

Şehir hastanelerinin ihaleleri arasındaki farklılıklar TBMM'de konu oldu. CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya'daki Rhodiapolis Antik Kenti'ne ilişkin 15 soru TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya Kumluca'da yer alan Rhodiapolis Antik Kenti'nin restorasyonuyla ilgili bazı iddiaları meclis gündemine taşıdı..

İnşaat Sektörünün Geleceği Çalıştayı yapıldı!

Türkiye Müteahhaitler Birliği ve TOBB tarafından "İnşaat Sektörünün Geleceği Çalıştayı" düzenlendi. Çalıştaya katılan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, konuşma yaptı.

Antalya Hidayet Koyu'ndaki izinsiz yapılaşma meclis gündeminde!

Antalya Kaş Çukurbağ Yarımadası'nda bulunan Hidayet Koyu'ndaki izinsiz yapılaşma meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manavgat'ta yapılacak cezaevine ilişkin 8 sorun mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yer alan Kıraç mevkii üzerinde bulunan alana cezaevi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Kemerağzı-Kundu Mevkii'nin imar sorunu mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya İli Kemerağzı-Kundu Mevkii'ne yönelik imar değişikliklerine ve bölgedeki otellerin teftişine ilişkin soru önergesi hazırladı. Kara sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Kayseri Kocasinan'a modern yollar!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi Nefi Caddesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarının başladığını duyurdu.

Kayseri Kocasinan'ın kaldırımları yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi Nefi Caddesi’nde yol yapım ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Nefi Ülken Haberi

Nefi Ülken

Pruva Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nefi Ülken, Burç Yergün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu. 


Pruva Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak Her türlü ağaç demir çelik alüminyum ve plastik doğrama işlerini yapmak, yaptırmak, yapılmış olanları almak ve satmak, gerekli yerlere montajını yapmak, bu iş için gerekli teçhizat ve makinelerin imalatı ithalatı ve pazarlamasını yapmak Her türlü inşaat ve nalburiye malzemelerinin alımı satımı imalatı ithalat ve ihracatını yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü üst yapı altyapı baraj köprü park bahçe düzenlemesi malzemeli ve...