04 / 05 / 2024

Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli

Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Nef'in yeni kampanyası 14-15 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerli olacak.

Chery'den son 2 gün uyarısı! Hem 2024'ün 4. kampanyası hem de Omoda 5  Tiggo, ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları şaşırttı!

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan ve satışlarını her geçen gün daha da artıran otomotiv devi Chery, yılın 4. kampanyasını da duyurdu. Hem Tiggo, Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları hem de yeni kampanya detayları otomobil sahibi olmak isteyenleri de şaşırttı...

Chery'den 2024'ün 2. kampanyası da geldi! Tiggo, Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları şaşırttı!

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan otomotiv devi Chery, yeni yılın ikinci kampanyasını da duyurdu. Chery'nin remi internet sitesinde paylaşılan listeye göre Tiggo, Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenleri de şaşırttı.

HONOR 70 Hepsiburada’da! Ön kayıt kampanyasını kaçırmayın! 13 Ekim 2022 fiyat listesi

Akıllı telefon pazarında ilk kez kullanılan Solo Cut modu gibi özellikleri sebebiyle dikkat çeken HONOR 70, ön kayıt kampanyasında büyük ilgi gördü. 14 Ekim 2022’de satışa çıkacak cihaz için fiyat avantajları hala devam ediyor. İşte detaylar…

Faiz indirimi konut pazarını canlandırdı!

Kamu bankaları tarafından başlatılan 0.64 faiz oranı ve 1 yıl sonra ödemeli destek kampanyası gayrimenkul sektöründe canlanmaya sebep oldu. Sektör temsilcilerine göre konut pazarı, 4 yıl önceki parlak günlerine geri döndü. Hareketlilik devam ederse, bekletilen projeler de devam edecek.

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli?

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Nef'in yeni kampanyası 14-15 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerli olacak.

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası!

Nef 5 projesinde Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası başlattı. İşte Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası detayları...

Düşük faizli konut kampanyasıyla rekor beklentisi!

Ziraat Bankası'nın başlattığı düşük faizli konut kredisi kampanyasına Vakıfbank da dahil oldu. Kampanya sonrası konut pazarında canlanma, satışlarda artma bekleniyor.

Konutta indirim kampanyasında son günler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının destekleriyle başlatılan konut sektörünün uyguladığı yüzde 0.98 faiz oranı sunan Konut Kampanyasında sona yaklaşılıyor. Kampanyanın detayları ve geçerlilik süresini Kredi Pazarı araştırdı…

Essenora'da Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur kampanyası!

Gaziosmanpaşa Essenora projesinde yabancı ve gurbetçilere gayrimenkul satışında KDV muafiyetinden sonra hareketlenen emlak pazarında 'Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur, Bugün Al Bugün Otur' kampanyasıyla konut alacaklara fırsat sunuluyor.

LaVie İstanbul'da yılın son kampanyası! Son gün 10 Ocak!

‘LaVie İstanbul’ yılın son kampanyasında 0.9 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. LaVie İstanbul’dan 10 Ocak Pazar gününe kadar ev alanlar, hem daha sonraki fiyat artışından etkilenmeyecek hem de tapusunu hemen alabilecek.

İnanlar İnşaat'tan pazar günü etkinliği!

İnanlar İnşaat bu pazar nefis ikramları eşliğinde, kazançlı yatırım seçenekleriyle tanışmanız için Zekeriyaköy projesinin tanıtım ofisine bekliyor. Pazar etkinliği saat 13:00 ile 18:00 arasında gerçekleşecek.

Korucuk Mahallesi sakinleri modern semt pazarı istiyor!

Korucuk Mahallesinde, mahalle sakinleri modern semt pazarı kurulması için imza kampanyası başlattı. Sakinler TOKİ Numan Yazıcı Cami önündeki derenin ıslah edilerek mahalleye modern semt pazarının kurulması için imza kampanyası başlattılar.

İnanlar İnşaat'tan pazar günü etkinliği!

İnanlar İnşaat bu pazar nefis ikramları eşliğinde, kazançlı yatırım seçenekleriyle tanışmanız için Zekeriyaköy projesinin tanıtım ofisine bekliyor. Pazar etkinliği saat 11:30'dan itibaren başlayacak.

Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli Haberi

Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli

Nef ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Peki Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli?

Farklı fırsatların sunulduğu Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası kapsamında yüzde 40indirim imkanı sunuluyor.

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli?
Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy.

Nef, Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyasıyla Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde14 Aralık ve 15 Aralık tarihlerinde yüzde 40 indirim yapıyor.


Web: