04 / 05 / 2024

Neften kolay yatırım

Neften kolay yatırım

Nef, gayrimenkul sektöründe 'Foldhome', 'Garantili Proje'den sonra 'Kolay Yatırım' uygulamasını getirdi. Kolay Yatırım ile peşinat 24 ayda ödeniyor, kredi de teslimde yani iki yıl sonra kullandırılıyor.

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Altın fiyatlarında yükseliş sürecek! İşte altına yatırım yapmanın en kolay yolu!

Dünya genelinde değişen makro ekonomik koşullar nedeniyle altın cazip bir yatırım aracı olarak ön planda. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken, Tether Gold da fiziki altın tasarrufuna kıyasla yatırımcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

Karadağ'da 6.5 bin euroluk gayrimenkul yatırımına oturma izni!

Birçok ülke gayrimenkul yatırımcısına fırsat kapısı açıyor. Oturma izni en kolay alınabilen ülkelerin başında Karadağ geliyor. Ülkede 6 bin 500 euroluk yatırım yapana vatandaşlık veriliyor.

İşte gayrimenkul yatırımıyla oturma izni veren 7 ülke!

Avrupa'da en ucuz ve kolay alınabilir oturma vizesine veren ülkeler açıklandı. İşte gayrimenkul yatırımıyla oturma izni veren 7 ülke....

İşte gayrimenkul yatırımı yapana vatandaşlık veren 4 ülke!

Bir ülkenin vatandaşı olmak, eğer doğuştan oralı değilseniz hiç kolay değil. Ancak bazı ülkeler var ki, gayrimenkul yatırımı yaparak vatandaşlığını alabiliyorsunuz. Peki bu ülkeler hangileri? İşte cevabı...

Gayrimenkul yatırımı para kazanmanın en kolay yolu!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Erdal İzgi bugünkü köşe yazısında yatırımın nasıl gerçekleştiğini, kentsel dönüşüm amacını ve gayrimenkul alım satımını anlattı. İzgi, ''Gayrimenkul yatırımı para kazanmanın en kolay yolu'' dedi.

Stüdyo daireler en kolay ulaşılabilecek yatırım enstrümanı!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ceren Kumbasar bugünkü yazısında stüdyo dairelerin yatırımını ve nasıl kazanç sağlayacağını anlattı. İşte o yazı...

Nef'ten Kolay Yatırım Fırsatı! Peşinatı 24 ay sonra öde!

Nef, gayrimenkul sektöründe 'Foldhome', 'Garantili Proje'den sonra 'Kolay Yatırım' uygulamasını getirdi. Kolay Yatırım ile peşinat 24 ayda ödeniyor, kredi de teslimde yani iki yıl sonra kullandırılıyor.

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı'yla taksit ödemeleri 2017'de başlıyor!

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı ile peşinat ödemeleri 24 aya bölünüyor. Böylelikle peşinat taksitleri 2 bin 700 TL'den başlıyor. Banka kredili ödemeler ise 2017'de başlıyor.

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı'nda peşinatı 24 ayda öde! Taksitler 2017'de başlasın!

Nef projelerinde uygulanan Kolay Yatırım Fırsatı kapsamında peşinat ödemeleri 24 aya bölünüyor. Böylelikle taksitler 2 bin 700 TL'den başlıyor. Ayrıca banka kredili ödemeler 2017 yılında başlıyor.

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor! Peşinatı 24 ayda öde!

Peşinatın 24 ayda ödendiği, banka kredisi taksitlerinin 2017 yılında başladığı Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor. Projede Peşinatlar için aylık taksit 2.700 TL'den başlıyor.

Nef Kağıthane kolay yatırım!

Nef Kağıthane projesinde dairelerin fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 335 tane daire, 143 tane ofis ve 12 tane mağaza yer alıyor. İşte Nef Kağıthane kolay yatırım detayları...

Nef'in Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor! Peşinatı 24 ayda öde!

Nef Merter 14 projesinde daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kolay Yatırım Fırsatı ile peşinat 24 ay taksitle ödenirken, geri kalan kısım 2017'de banka kredisi ile ödeniyor.

Neften kolay yatırım Haberi

Neften kolay yatırım

Nef, gayrimenkul sektöründe 'Foldhome', 'Garantili Proje'den sonra 'Kolay Yatırım' uygulamasını getirdi. Kolay Yatırım ile peşinat 24 ayda ödeniyor, kredi de teslimde yani iki yıl sonra kullandırılıyor.  Uygulamayla, projeye topraktan yatırım yapmanın getirdiği avantajların yanı sıra, düşük peşinat ve teslimde kredi kullanma imkanına da sahip olunuyor. 


Ekonomist



Nef Merter iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: