11 / 05 / 2024

Neiman Marcus satışı

Neiman Marcus satışı

ABD’nin lüks departman mağazalarından Neiman Marcus’u Los Angeles merkezli fon şirketi Ares Management ve Kanada Emeklilik Yatırım Fonu satın aldı. Wall Street Journal’ın (WSJ) haberine göre iki ortak dev zincire 6 milyar dolar verecek...

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'dan 'kiralık köşk' açıklaması!

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'ın Rumelihisarı'nda sekiz odalı köşk kiraladıkları ileri sürülmüştü. Yiğit Marcus Aral, "Satın almadık, geçici olarak oradayız birkaç aylığına. Biraz malikane gibi oldu ama Miami'de de büyük evde oturuyorduk" dedi...

Neiman Marcus’u Kanada Emeklilik Yatırım Fonu satın aldı!

ABD’nin lüks departman mağazalarından Neiman Marcus’u Los Angeles merkezli fon şirketi Ares Management ve Kanada Emeklilik Yatırım Fonu satın aldı. Wall Street Journal’ın (WSJ) haberine göre iki ortak dev zincire 6 milyar dolar verecek...

İngiltere'de One Corvwall Terrace 120 milyon dolara satıldı!

İngiltere'de yer alan One Corvwall Terrace'ı Marcus Cooper 120 milyon dolara satın aldı...

Hurriyetemlak.com satılık konut portföyü şimdi garantimortgage.com`da!

Hurriyetemlak.com ve Mortgage uzmanı Garanti, satılık ev arayanlar için yeni ve farklı bir hizmet başlattı.

Milli Emlak`tan satılık 10 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir ve İzmit'te Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 10 arsa!

Büyükçekmece`de inşa edilecek Milpark`ın satışları başlıyor

Milpa A.Ş, İstanbul Büyükçekmece'deki Milpark Konut Projesinin satış ve pazarlamasına bu ay itibarıyle başlayacak.

Milli Emlak`tan satılık 9 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Balıkesir'de Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 9 arsa!

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Neiman Marcus satışı Haberi

Neiman Marcus satışı



ABD’nin lüks departman mağazalarından Neiman Marcus’u Los Angeles merkezli fon şirketi Ares Management ve Kanada Emeklilik Yatırım Fonu satın aldı. Wall Street Journal’ın (WSJ) haberine göre iki ortak dev zincire 6 milyar dolar verecek.


İçinde başta hazırgiyim olmak üzere lüks markaların satıldığı Neiman Marcus zinciri, 2005 yılında 5.1 milyar dolara özel yatırım fonları TPG Capital ve Warburg Pincus’un portföyüne girmişti. 1907’de kurulan şirketin kendi adıyla 41 mağazası, Last Call markasıyla da 35 mağazası var.



Dallas merkezli Neiman Marcus haziran sonunda ilk halka arz başvurusunda bulundu. Küresel kriz sonrası Neiman Marcus’un kârının 2008 yılı öncesi seviyeye dönmediği belirtiliyor.Perakende danışmanlık şirketi Appel Associates kurucusu Michael Appel, “Neiman harika bir marka. Ancak şu andaki soru, satın alanların onunla ne yapmak istediği” yorumunda bulundu.

Neiman Marcus’un...