15 / 05 / 2024

Nejdet Kalander

Nejdet Kalander

Akçakoca Kızılay Şube Başkanı Nejdet Kalander, Akçakoca Çuhalı çarşısında bulunan ismi gizli tutulan ve Akçakoca dışında yaşayan bir hayırsever tarafından bağışlanan 5 katlı binanın yıkılıp tekrar 5 katlı otel olarak yeniden yapılacağını söyledi.

Nd Satış Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nd Satış Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nejdet Demirel tarafından kuruldu.

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Nejdet Telsaç tarafından kuruldu!

Maab Yapı İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Maab Yapı İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Küçükçekmece'de Nejdet Telsaç tarafından kuruldu!

Anrast Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anrast Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Ali Hamza Kont ve Nejdet Kont ortaklığında kuruldu.

Angora Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Angora Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Nejdet Kayacı tarafından kuruldu. 

Altek İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altek İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nejdet Meşe ve Serhat Toruk ortaklığında kuruldu.

Mabaş İnşaat Üretim Limited Şirketi kuruldu!

Mabaş İnşaat Üretim Limited Şirketi Kamil Özyurt, Mustafa Işıl Özyurt ve Nejdet Onur Uygur ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tess Tasarım Danışmanlık Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tess Tasarım Danışmanlık Medya İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Mehmet Çıldıroğlu ve Nejdet Ümit Başdaş ortaklığında 12 Temmuz tarihinde kuruldu.

Hanem Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanem Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nejdet Habip ve Ali Haydar Tan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

NK İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NK İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nejdet Kılıçoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Kalt Grup İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalt Grup İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nejdet Can Uzun tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi'nde kuruldu.

Mane Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mane Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nejdet Mıhcıyazgan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 720 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Kadıköy'de kuruldu.

Balıkesir 8 Eylül Çamlığı'nda kafeterya yapımı sürüyor!

İlçede altyapı sorunu kalmaması hedefine yönelik çalışmaları sürdürürken, sosyal tesis yapımına da ağırlık verdi. Başkan Nejdet Uysal, ilçenin kurtuluş günlerini hatırlatan 8 Eylül Çamlığı'nda kafeterya yapımının hızla sürdüğünü söyledi.

Nejdet Kalander Haberi

Nejdet Kalander

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Kızılay’a bağışlanan 5 katlı binanın yıkılarak otel olacağı belirtildi. Kalander, "Bina dayanıklı bir bina olmadığından yıkılacak ve yerine 40 kişinin kalabileceği 5 katlı otel yapılacak. Otel Kızılay Genel Merkezi tarafından ihale edilecek ve önümüzdeki aylarda yıkımı gerçekleştirilecek. Akçakoca’ya yapılması planlanan Kızılay Otel’inin Akçakoca’ya yararlı olacak, yapılacak olan otelde kışın öğrenci, yazın ise otel olarak kullanılacak" diye...