30 / 04 / 2024

Nejdet Mıhcıyazgan

Nejdet Mıhcıyazgan

Mane Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nejdet Mıhcıyazgan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 720 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Kadıköy'de kuruldu.

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Nejdet Telsaç tarafından kuruldu!

Anrast Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anrast Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Ali Hamza Kont ve Nejdet Kont ortaklığında kuruldu.

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Okan Mıhcı tarafından kuruldu.

Artgo İnşaat Ve Mimarlık Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artgo İnşaat Ve Mimarlık Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli Gürkan Şen ve Okan Mıhcı ortaklığında kuruldu.

HC Trading Türkiye’den 1 milyon ton çimento alacak!

Dünya çimento ticaretinin devleri arasında gösterilen HC Trading, Türkiye’den önümüzdeki yıl  ilk etapta 1 milyon tonluk çimento satın alımı yapacak. 

Tess Tasarım Danışmanlık Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tess Tasarım Danışmanlık Medya İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Mehmet Çıldıroğlu ve Nejdet Ümit Başdaş ortaklığında 12 Temmuz tarihinde kuruldu.

Syprocon İnşaat ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Syprocon İnşaat ve Mühendislik Anonim Şirketi, Sadri Maksudi Yazgan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Üsküdar, Murat Reis Mahallesi, Mecit Reis Sokak'ta kuruldu.

Mane Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mane Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nejdet Mıhcıyazgan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 720 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Kadıköy'de kuruldu.

Balıkesir 8 Eylül Çamlığı'nda kafeterya yapımı sürüyor!

İlçede altyapı sorunu kalmaması hedefine yönelik çalışmaları sürdürürken, sosyal tesis yapımına da ağırlık verdi. Başkan Nejdet Uysal, ilçenin kurtuluş günlerini hatırlatan 8 Eylül Çamlığı'nda kafeterya yapımının hızla sürdüğünü söyledi.

Edesa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Edesa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Satıcı Yönetim Kurulu Başkanlığında 50 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Atatürk Caddesi, Esin Sokak Yazgan İş Merkezi'nde kuruldu.

Yazgan Tasarım Mimarlık, Volkswagen Arena'yla finalde!

Yazgan Tasarım Mimarlık, Volkswagen Arena projesiyle dünyanın sayılı mimari etkinliklerinden biri olan World Festival of Interiors 2015'de finale kaldı.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nden uygulama odaklı mühendislik eğitimi!

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerine uygulama odaklı mühendislik eğitimi verildiği bildirildi.

HC Havuz İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HC Havuz İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 18 Mart 2015'te, Başakşehir'de Hilmi Civan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Nejdet Mıhcıyazgan Haberi

Nejdet Mıhcıyazgan

Mane Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nejdet Mıhcıyazgan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 720 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Kuşdili Caddesi, Şen Apartmanı'nda kuruldu. 


Mane Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis...