15 / 05 / 2024

Nejla Öztaş

Nejla Öztaş

HSN Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nejla Öztaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta Esenler, Giyimkent Sitesi'nde kuruldu

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nejla Çalımlı tarafından kuruldu.

Öztaş İksa İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öztaş İksa İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon T sermaye bedeli ile Özkan Kuru ve Bilal Sorma ortaklığında kuruldu.

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi Eyüpsultan’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Albık tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Güztaş Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Güztaş Yapı Sanayi Limited Şirketi Emre Güzel ve Haluk Sertkaya ortaklığında  100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi Güler Öztaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta kuruldu.

Öztaçlar İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaçlar İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Öztekin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tema İstanbul 2017 satış fiyatları!

Tema İstanbul Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı bulunuyor. Proje, Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığının imzasını taşıyor...

Tema İstanbul 2017 Nisan fiyatları!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığı ile hayata geçirilen Tema İstanbul projesinde daire fiyatları 498 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...

Mobilyada KDV indirimi uzatıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Nuri Öztaşkın, mobilyada KDV indiriminin Ekim ayına kadar uzatılmasından oldukça memnun olduklarını söyledi.

KDV düzenlemesiyle markalı mobilyalarda satışlar patladı!

MOSDE) Başkanı Öztaşkın, KDV’nin yüzde 18’den yüzde 8’e düşmesiyle vatandaşların markalı mobilyaları tercih ettiğini söyledi.

Manisa Turgutlu'da sokaklar yenileniyor!

Turgutlu Belediyesi Kurtuluş'taki Osman Öztaş Sokak yolunu yeniliyor. Çanlışmalara başlaya belediye parke ve peysaj çalışmalarıyla da sokağı yeniden inşa edecek.

Tema İstanbul Küçükçekmece ödeme koşulları!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle hayata geçirilen Tema İstanbul projesi İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı-Atakent'te inşa ediliyor. Projede fiyatlar 485 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Küçükçekmece ödeme koşulları haberimizde yer alıyor.

Nejla Öztaş Haberi

Nejla Öztaş

HSN Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nejla Öztaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu. 


HSN Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mimarlık hizmetleri vermek şehir ve imar planları hazırlamak uygulamalarını yapmak ve anasözleşmesindeyazılı ola diğer işler.


HSN Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenler, Giyimkent Sitesi İşmerkezi, Kat:1...