09 / 05 / 2024

Nemrut Kalderası kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler

Nemrut Kalderası kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler

Bitlis İli, Ahlat, Tatvan ve Güroymak ilçeleri sınırları içerisinde yer alan Nemrut Kalderası ve Çevresi Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31573 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nemrut Kalderası ve Çevresi Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bitlis İli, Ahlat, Tatvan ve Güroymak ilçeleri sınırları içerisinde yer alan Nemrut Kalderası ve Çevresi Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31573 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nemrut Dağı kraterindeki yapılaşmaya ilişkin suç duyurusu!

Bitlis sınırlarındaki Nemrut Dağı Krater Gölü ve Kalderası’na ‘tuvalet’ ve ‘sosyal tesis’ adı altında yapılan betonarme inşaat çalışmalarına ilişkin DEVA Partisi Bitlis İl Başkanlığı suç duyurusu yaptı. 

Antalya Kepez'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya ili, Kepez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van’daki Yavuzlar Peribacaları kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van Başkale’deki Yavuzlar Peribacaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Antalya Konyaaltı'nda bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya ili, Konyaaltı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla Bodrum'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla ili, Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya ili, Kumluca ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van ili, Başiskele ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Niğde Emlak Konutları'nın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Niğde Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapılmış olup kesin kabul tutanağı onaylandı...

Evvel-Adım İstanbul kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evvel-Adım İstanbul projesinin kısmi kesin kabulü yapıldı. Kısmi kesin kabul tutanağı 17 Ocak 2020 tarihinde onaylandı...

Ankara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Burdur'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Burdur ili içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizli Çameli'nde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Denizli ili, Çameli ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nemrut Kalderası kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler Haberi

Nemrut Kalderası kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler

Bitlis'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi. Bitlis İli, Ahlat, Tatvan ve Güroymak ilçeleri sınırları içerisinde yer alan Nemrut Kalderası ve Çevresi Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31573 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Alınan karar 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109. maddesi gereğince kararlaştırıldı.

Karar için