28 / 04 / 2024

Neo Golden Palms satışları 2017

Neo Golden Palms satışları 2017

Neo Yapı ile işadamı Şükrü Alemdar ortaklığında kurulan Neo Florida Homes şirketi, Orlando'da projeler üretmeye başladı. Neo Golden Palms 1. etapta yaşam başladı, 2 etap satışları ise yeni başladı.

Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

21 villadan oluşan Neo Golden Palms projesinde fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor.  Proje Neo Yapı imzası taşıyor. Peki Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

Neo Golden Palms fiyat!

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Golden Palms projesi 21 villadan meydana geliyor. Projenin 1. fazı tamamalandı ve yaşam başladı. İşte Neo Golden Palms fiyat...

Neo Yapı, Orlando'ya odaklandı!

Neo Yapı ile işadamı Şükrü Alemdar ortaklığında kurulan Neo Florida Homes şirketi, Orlando'da projeler üretmeye başladı. Neo Golden Palms 1. etapta yaşam başladı, 2 etap satışları ise yeni başladı.

Neo Golden Palms'ta yaşam başladı!

Neo Yapı, Amerika’da kurduğu ortaklık projesi ile Orlando’da Neo Golden Palms'ı inşa ediyor. Neo Golden Palms'ın 1. etabında yaşam başlıyor..

Neo Golden Palms projesinde yaşam başladı!

Neo Florida Homes’un Orlando projesi “Neo Golden Palms” Amerika’da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 2016 yılında başlayan projenin 1. fazı tamamlandı ve yaşam başladı.

Neo Golden Palms'da yaşam başladı!

Neo Florida Homes’un Orlando projesi “Neo Golden Palms” Amerika’da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Neo Golden Palms'ın metrekaresi bin 500 dolar!

Gayrimenkul sektöründe 15 yıldır faaliyet gösteren Neo Yapı, müşterilerinden gelen yoğun talep üzerine ABD'de ilk projesine başladı.

Neo Yapı Anadolu'ya açılacak!

Neo Yapı Anadolu'ya açılacak. İSTANBUL Bolluca’ da 550 bin metrekarelik alanda bahçeli villa projeleri hayata geçiren Neo Yapı, müstakil konut projelerini Anadolu illerine de taşıyacak.

Golden Life Sancaktepe'de 225 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Golden Life Sancaktepe projesinde daire fiyatları 225 bin TL ile 360 bin TL arasında değişiyor. Golden Life Sancaktepe projesinde teslimler Şubat 2015 yılında yapılıyor...

Neo Yapı’nın iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu!

Neo Yapı’nın iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu. Neo Yapı, Effect Halkla İlişkiler’den kurumsal iletişim danışmalığı, medya ilişkileri, kriz yönetimi ve lider iletişimi hizmetleri alacak.

Neo Yapı, NeoCenter projesine başlıyor!

Neo Yapı, Arnavutköy' de hayata geçirdiği NeoGölpark İstanbul Evleri' nin hemen yanında NeoCenter projesini hayata geçiriyor. NeoCenter projesi, NeoGölpark sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere inşa ediliyor...

Golden Key Chalet'ten bir ilk! Snowkite ve snowshoering!

Köroğlu Dağları’nın eşsiz manzarasına hakim Kartalkaya Golden Key Chalet, Türkiye’deki kış otelleri arasında ilk defa uygulanacak olan snowkite ve snowshoering ile misafirlerine adrenalin dolu bir tatil fırsatı sunuyor...

Golden Golf Mimarlık İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Golf Mimarlık İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Tavalla, Hossein Tavala tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi'nde kuruldu.

Neo Golden Palms satışları 2017 Haberi

Neo Golden Palms satışları 2017

Türk yatırımcıların yurtdışında konut alma konusundaki iştahı inşaat firmalarını yurtdışında proje üretmeye yönlendiriyor. Kemerburgaz, Göktürk ve Bolluca'da projeler üreten Neo Yapı ile işadamı Şükrü Alemdar ortaklığında kurulan Neo Florida Homes şirketi, Orlando'da projeler üretmeye başladı. 

Neo Golden Palms 1. etapta yaşam başladı

Amerika'da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için geçtiğimiz yıl 21 villadan oluşan Neo Golden Palms'ı geliştiren şirket, projenin birinci fazının üretim ve satışını tamamlarken projede yaşam başladı.


Neo Golden Palms 2. etap satışta 

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Neo Florida Homes Ortağı Şükrü Alemdar, projenin 27 villadan oluşan ikinci etap satışlarına başladıklarını belirtiyor. Alemdar, "Şimdiden iki villanın satışını gerçekleştirdik. Disneyland başta olmak üzere çeşitli eğlence ve tema parkları, alışveriş merkezleri, outlet'leri ile Orlando yılda yaklaşık...