29 / 04 / 2024

Neo Yapı 2014 projeleri

Neo Yapı 2014 projeleri

Neo Yapı Anadolu'ya açılacak. İSTANBUL Bolluca’ da 550 bin metrekarelik alanda bahçeli villa projeleri hayata geçiren Neo Yapı, müstakil konut projelerini Anadolu illerine de taşıyacak.

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İncilay    Özata tarafından kuruldu.

Neo Yapı iflas etti!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde karşılaştığı maddi sorunları aşamayınca konkordato talep etmişti. Neo Yapı, iflas etti.

Neo Yapı'nın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı. 

Neo Yapı'nın alacaklılar toplantısı 21 Ocak'ta!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimde hizmet sunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Neo Yapı'nın kesin mühleti 2 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapısı bulunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

Neo Yapı konkordato ilan etti!

Kemerburgaz, Göktürk ve Bolluca'da 200 bin metrekareden fazla konut, villa ve iş yeri ile birçok proje hayata geçiren Neo Yapı konkordato ilan etti.

Neo Yapı hakkında iflas davası açıldı!

Göktürk ve Arnavutköy’de inşa ettiği konut ve villa projeleri ile adından söz ettiren Neo Yapı AŞ hakkında iflas davası açıldı...

Neo Yapı'da işler karıştı!

İddiaya göre, konut üreten bir firma olan Neo Yapı, Bolluca projesinde sıkıntıya girdi. Projenin şantiyesinde işler durdu...

Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

21 villadan oluşan Neo Golden Palms projesinde fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor.  Proje Neo Yapı imzası taşıyor. Peki Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

Neo Golden Palms fiyat!

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Golden Palms projesi 21 villadan meydana geliyor. Projenin 1. fazı tamamalandı ve yaşam başladı. İşte Neo Golden Palms fiyat...

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Neo Park Bolluca fiyat listesi!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de 3 blok halinde yükselen Neo Park Bolluca 20 daireden meydana geliyor. Neo Park Bolluca fiyat listesi 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Neo Land Göktürk projesi geliyor! Yeni Proje!

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Land Göktürk projesi 35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek. Projede 200 konut ve 20 dükkanın yer alması planlanıyor.

Neo Yapı 2014 projeleri Haberi

Neo Yapı 2014 projeleri

Gaziantep, Samsun ve Sinop illerini incelediklerini belirten Neo Yapı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Aydın, önümüzdeki yıl da Bodrum’da proje hayata geçireceklerini söyledi. Bolluca’daki Neo İstanbul projesinin Kuzey İstanbul’un en büyük yatay projesini hayata geçirdiklerini belirten Aydın, “2007 yılında inşaatına başladığımız ve 7 etaptan oluşacak olan NeoGölpark İstanbul’da, ticari alan ‘NeoCenter’ı ve beşinci mahalleyi satışa sunuyoruz. Biz projemizde her etabı bir mahalle olarak adlandırdık. İlk dört mahallemizin satışları tamamlandı ve üç mahallemizde yaşam başlamış durumda” dedi. 7 bin 500 metrekare alanda yer alan NeoCenter’da 10 adet dükkan ve 26 studio ofis yer alıyor. Projenin beşinci mahallesi olan Cevizlik Mahallesi’nin ilk bölümünde ise 39 villa yer alıyor. Villaların fiyatı ise 1 milyon 300 bin liradan başlıyor. Her dairenin...